Giv den perfekte gave!

Glæd en som du holder af med et gavekort til en rejse hos Elcano Travel. Findes der mon en bedre gave, end gaven der giver oplevelser for livet? Vi er ikke i tvivl, hvis du søger den perfekte gave, så er et gavekort til rejseoplevelser svær at slå !

Brug af gavekortet
Modtageren kan benytte gavekortet til alle oversøiske pakkerejser, det vil sige hvor vi står for flybilletter og ophold. Derudover kan vi også hjælpe med eventuelle ønsker til yderligere transporter, oplevelser og udflugter.

Få hjælp til at vælge
Få personlig hjælp og rådgivning fra en af vores dygtige rejsespecialister! De kan ikke få nok af denne verden og vil se frem til at guide den heldige modtager af gavekortet i den rigtige retning, og gøre deres rejsedrømme til virkelighed!

Betingelser
Alle vores gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsen, er personlige og kan ikke ombyttes til kontanter. 

Bestil et rejsegavekort

Hvis du ønsker at forespørge et rejsegavekort så kan du blot udfylde nedenstående formular. Du er også velkommen til at skrive til os på info@elcano-travel.dk eller ringe til os på 7015 4545. Kort herefter får du tilsendt et betalingslink på det ønskede beløb, hvorefter vi kan sende dit elektronisk gavekortbevis. 

Vi fremsender også gerne gavekortet med post, eller hvis det skal gå hurtigere, er du også velkommen til at besøge os i Glostrup på Sydvestvej 15, 4. sal, og afhente gavekortet.

Ved bestilling har vi brug for følgende oplysninger:

  • Beløb på gavekortet
  • Din e-mail 
  • Modtagerens fulde navn