Elcano Travel er din partner for drømmeferien! Vi tilbyder mange forskellige slags rejser, som vi håber falder i din smag. Vi har forsøgt at beskrive rejserne, hotellerne og oplevelserne på stedet, så I hjemme i ro og mag, kan sidde og planlægge og drømme om jeres forstående ferie.

Finder du ikke det du søger, er du naturligvis velkommen til at kontakte en af vores erfarne eksperter, som kender de enkelte destinationer og som kan inspirere og vejlede dig til jeres drømmerejse. Kontakt os på tlf.: 70154545 eller via mail på info@elcano-travel.dk

Påskeferie rejser

Se alle de gode tilbud på rejser midt i påskeferien. Lige nu har vi sikret os nogle gode flybilletter til Maldiverne med afgang d. 31. marts, se alle rejserne her.Den ultimative strandferie

Vores strandferie betyder netop det vi skriver - en ferie på stranden, hvor man stort set ikke behøver forlade stranden. Uanset om du er en vandhund, dykkerentusiast eller nærmest fysisk har behov for at grave dig ned i strandens sand hver dag. Kontakt os her for yderligere information.

Øhop rejser

Øhop er ideel til at opleve flere øer på bare én ferie. Hvorfor bare blive ét sted, når du kan kombinere flere højdepunkter på samme tid? Nyd udsigten over de eksotiske øers maleriske strande, mens du slapper af i skyggen af palmernes dække.


Safari for alle

Med vores udvalg af utrolige dyrelivsoplevelser, kan du også fordybe dig i naturen på din rejse. Oplev et fascinerende udvalg af dyr, fugle, havliv og eksotisk flora og fauna.


Perfekt til familier

Igennem mange år har vi sendt forældre og deres børn til destinationer så forskellige som Thailands badestrande, Borneos jungle for at se orangutanger eller på en kørselv ferie i Oman, hvor der camperes under stjernerne i klitterne i Wahiba Sands-ørkenen.