Find inspiration til din næste rejse

Elcano Travel er din partner for drømmeferien! Vi tilbyder mange forskellige slags rejser, som vi håber falder i din smag. Vi har forsøgt at beskrive rejserne, hotellerne og oplevelserne på stedet, så I hjemme i ro og mag, kan sidde og planlægge og drømme om jeres forstående ferie.

Finder du ikke det du søger, er du naturligvis velkommen til at kontakte en af vores erfarne eksperter, som kender de enkelte destinationer og som kan inspirere og vejlede dig til jeres drømmerejse. Kontakt os på tlf.: 70154545 eller via mail på kundesupport@elcano-travel.dk

De bedste strande i Thailand

Vi har skrevet en artikel om de bedste strande i Thailand. Ønsker man en afslappende familieferie, strande der er gode til dykkerrejse, romantiske omgivelser eller tæt på byliv og seværdigheder. Læs guiden her

Perfekt til familier

Igennem mange år har vi sendt forældre og deres børn til destinationer så forskellige som Thailands badestrande, Borneos jungle eller på en kør-selv ferie i Oman, hvor der camperes under stjernerne i klitterne i Wahiba Sands-ørkenen.

Rundrejse i Asien

Ønsker du at se mere af Asien på en rejse og både kombinere naturoplevelser, kultur og skønne sandstrande? Vi kan hjælpe dig med at sammensætte en rejse ud fra dine ønsker. Lad dig blive inspireret af vores rejseforslag her.

Top 3 rejser - hele året rundt

Eventyrlystne rejsende elsker at udforske nye steder. Men du behøver ikke altid at rejse til et andet kontinent eller land for at få nye oplevelser. Sydafrika og Borneo har hver deres charme og forskellighed. Men du kan også besøge Thailand, Sri Lanka, Vietnam eller Indonesien og Bali mange gange og stadig få nye indtryk.

Mange af vores begejstrede rejsende synes, at Østen bliver mere og mere spændende, jo mere de ser. At vende tilbage til det samme sted er ikke det samme som at stå stille; tværtimod er det ofte en måde at komme videre på. Udvid din viden og dit udsyn med endnu en tur til Thailand, Sri Lanka, Vietnam eller Bali / Indonesien. 

Nedenfor kan du finde nogle af vores bedste rejseidéer til Indonesien, Vietnam og Sri Lanka - men hvis du har et andet rejsemål i tankerne, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at skræddersy din egen rejse. Er du til tropiske strande og fantastiske koralrev, jungleeventyr og bjergture, fascinerende kulturelle oplevelser - eller en blanding af det hele? 

Så kan vi hjælpe dig med at skabe din drømmerejse til Østen. Uanset hvad du vil opleve. Vi har selv været der. Overalt. Og vi glæder os til at dele vores bedste rejseråd med dig!

Den perfekte Bali rejse med Gili-øerne

16 dages ø-hop med kultur og strand

Drømmer du om at opleve det bedste af Bali? Så tag med på denne fantastiske rejse, hvor du får en unik blanding af kultur, natur og strandliv. 

Du starter i Ubud, Balis kulturelle hjerte, hvor du kan nyde den lokale kunst, dans og musik, samt besøge de smukke templer og rismarker. 

Du sejler videre til Gili-øerne, et paradis for dykkere og snorklere, hvor du kan svømme med havskildpadder og slappe af på de hvide sandstrande. 

Du slutter af i Sanur, en hyggelig kystby, hvor du kan shoppe, spise og drikke, samt opleve den autentiske balinesiske atmosfære.

Vietnams Højdepunkter

15 dages rejse i Vietnam fra nord og syd

Den klassiske rejse gennem Vietnams fascinerende historie og kultur. Oplev først den charmerende hovedstad Hanoi i nord. 

Derpå mini-krydstogt blandt Halong-bugtens mange små kalkstens-øer. Videre med nattog ned gennem landet, hvor vi blandt andet oplevelser kejserbyen Hué og Parfume-floden.

Derpå tilbringes flere dage i yndefulde Hoi An.
Videre går det med fly til den livlige metropol, Saigon. 

Og til slut kan opleves det frodige Mekongdelta med eksotiske eventyr blandt deltaets bifloder og kanaler.

Det bedste af Sri Lanka

16 dages rejse fra højlandet til sydkysten

Rejs med på den perfekte Sri Lanka rundrejse og oplev unik kultur, utrolig natur og dette tilsat lidt ægte eventyr! Fra den imponerende Sigiriya klippe til den rige kulturelle arv i Kandy.

Stig ombord på det verdensberømte tog fra Kandy til Ella. En rejse over bjerge og gennem teplantager. Nyd den fantastiske udsigt i Ella. 

Ligeledes er Yala National Park et af de vigtigste steder at opleve det vilde dyreliv, mens Unawatuna tilbyder en af de bedste strande. 

Sri Lanka er en destination, der vil efterlade dig med dejlige minder for livet.

Eksotisk sommerferie

Sommeren nærmer sig, og drømmene om sol, sand og eksotiske oplevelser begynder at melde sig. Der er mange rejsemål, hvor vejret er godt, men hvor skal man rejse hen, hvis man ønsker fine sandstrande, store naturoplevelser og spændende kulturer? 


Hvide sandstrande og afslapning:

  • Zanzibar: Oplev Zanzibars krystalklare vand, charmerende landsbyer og unikke kultur på en afslappende badeferie.
  • Koh Samui & Koh Phangan: Kombiner afslapning på Koh Samuis smukke strande med ø-hop til livlige Koh Phangan. 

Eventyr og kultur:

  • Sri Lanka: Tag på en rundrejse og oplev teplantager, bjerge, nationalparker og smukke sandstrande. Besøg historiske byer og templer, og mærk den unikke srilankanske kultur.
  • Bali: Oplev Balis smukke natur, fascinerende templer og levende kultur på en rundrejse. Besøg surfparadis, vulkaner og UNESCO-verdensarvsteder.

Hvorfor booke nu?

  • De bedste priser: Flybilletter og hoteller bliver ofte dyrere jo tættere vi kommer på afrejsedatoen.
  • Større udvalg: Jo før du booker, jo større er udvalget af flyafgange, hoteller og oplevelser.
  • Ro i sjælen: Når ferien er booket, kan du læne dig tilbage og glæde dig til afslapning og eventyr.

Skræddersy din drømmerejse:

Nedenfor finder du fire inspirerende sommerrejser, som kan skræddersys til dine ønsker

Sommerferie på Sri Lanka i juli måned

Sri Lankas højdepunkter med skøn strand og afslapning på østkysten.

Koh Samui & Koh Phangan - Thailand

15 dages ø-hop med tid til oplevelser og afslapning på de to smukke øer.

Den perfekte Bali rejse med Gili-øerne

Få det meste ud af din Bali rejse med kultur, ø-hop og afslapning ved stranden.

Zanzibar & strandferie på Kendwa Beach

10 dages badeferie til Zanzibar og den hippe strand, Kendwa Beach.