En af danskernes favoritdestinationer

Thailand har det hele, men på sin helt egen måde. Et hektisk storbyliv i Bangkok, rolige bountyøer, smagfulde egnsretter og nogle af de mest gæstfrie lokale du kommer til at møde. Det er Thailand! I det nordlige Thailand kan du besøge afsidesliggende landsbyer med lokale stammefolk og nyde storslåede udsigter til bjerge, jungle og teplantager. Og i det sydlige Thailand kan du tage på øhop og besøge de smukkeste strande. Du kan også fordybe dig i den thailandske spiritualitet, som er et gennemgående tema i Thailand. Velkommen til Thailand!
Se alle rejser
Hvornår skal man rejse til Thailand?

Vejret i Thailand afhænger af årstid og område, hvilket gør det muligt at besøge Thailand stort set hele året. Den mest populære periode at besøge Thailand, er i månederne december til februar, hvor der er de bedste vejrforhold i størstedelen af landet. Dette udelukker dog ikke muligheden for at besøge Thailand resten af året. Uanset hvilken årstid du ønsker at rejse, er der et område i Thailand med gode vejrforhold. 

Klima
Thailand har et tropisk klima med tre forskellige årstider, som præges af monsunen. Sædvanligvis varierer temperaturen mellem 24-33 grader året rundt.

 • Marts – maj: høje temperaturer og høj luftfugtighed.
 • Juni-september: pludselige og voldsomme regnskyl, men stadig masser af varme og solrige dage.
 • Oktober-februar: køligere og mere tørt klima med nordøstlige vinde. 

Sæson
Hvis du rejser efter de bedste vejrforhold, skal du rejse i december til februar. Her er det ikke alt for varmt i norden, og du vil opleve fantastisk vejr på øerne. Dog er det som oftest også i denne periode der er flest turister. Hvis du ikke har noget imod lidt regnskyl, kan det være en god idé at rejse sidst på foråret eller i starten af sommeren, hvor de helt store turistmængder er aftagende.


Hvorfor vælge Thailand?

 • Bangkok - en asiatisk megaby med tætpakket trafik, menneskemylder, lækker streetfood, farverige markeder og meget, meget mere.
 • Bountyøer & strande: Du kan ikke tage til Thailand uden at besøge en af de mange tropiske øer.
 • Chiang Mai: Thailands nordlige hovedstad, og et perfekt udgangspunkt for udflugter til jungle og bjerglandsbyer.
 • Madoplevelser for livet
Rejsetemaer for Thailand

Hos Elcano Travel tilbyder vi en lang række forskellige rejser til Thailand. Her kan vi hjælpe dig med at sætte fokus på netop de aktiviteter du drømmer om. Hvad end du er til storbyferie, badeferie på stranden eller øerne, aktiv ferie, kultur ferie eller noget helt femte, så har Thailand masser at byde på.  Er du i tvivl om hvordan du får alle de elementer du holder af i én samlet ferie, så tag kontakt til en af vores dygtige rejsespecialister, de kan hjælpe dig med at sammensætte den perfekte ferie efter dine ønsker.

Strand & Øhop

Thailands mange tropiske øer er oplagte til en skøn badeferie med hvide sandstrande, luksuriøse hoteller og krystalklart vand. Her er der rig mulighed for at prøve at dykke, snorkle eller andre vandaktiviteter, men du kan også bare nyde vejret, vandet og solen på en liggestol.

Se rejser her
Storby

Der er intet storbyliv der slår det i de asiatiske storbyer, og særligt Bangkok er i en klasse for sig med sine 9,27 millioner indbyggere. Her kan du opleve mange sider af Thailand, små lokale gademarkeder og lækker streetfood, men også kæmpe shoppingcentre og udsøgte Michelin restauranter. Besøg også nogle af Thailands andre byer som Chiang Mai eller Chiang Rai.

Se rejser her
Familie

Du kan sagtens tage hele familien med på en skøn familieferie til Thailand. Der er mange børnevenlige strande, og sjove aktiviteter i børnehøjde. Thaierne er desuden meget glade for børn, og I vil hurtigt opleve at blive taget godt imod som familie på både restauranter og hoteller.

Se rejser her
Kultur

Thailand er et land fyldt med kultur, religion og traditioner, hvilket er yderst interessant at fordybe sig i. Besøg de mange templer, kom helt tæt på messende munke og lad dig forblinde af guldbelagte buddhaer på en spændende kulturrejse til Thailand.

Se rejser her
Aktiv

Thailand er meget mere end ren afslapning. Der er rig mulighed for sjove aktiviteter for den mere aktive rejsende, prøv fx en svævebane gennem junglen i Chiang Mai, eller snorkle eller dykke blandt farverige fisk i den thailandske bugt.

Se rejser her
Dyreliv

Thailand har et væld af dyreliv. Besøg nogle af de mange nationalparker med en guide, og se om I kan spotte vilde tigre, bjørne, aber, fugle og andre eksotiske dyr. Også under havets overflade er der meget at opleve i form af smukke koralrev og farvestrålende fisk. Besøg en af de mange dykker- eller snorkledestinationer, som fx Koh Lanta eller Similan øernes maritime national park.

Se rejser her
Populære rejsemål i Thailand

Der er mange både spændende og populære seværdigheder du kan kaste dig over i Thailand. Både kulturelle oplevelser og smuk natur venter dig overalt. Det gælder bare om at udvælge netop de seværdigheder du synes er mest interessante. Herunder har vi udvalgt nogle af de mest populære og kendte seværdigheder i Thailand, samt nogle af vores personlige favoritter. Det kan du bruge som inspiration når du skal planlægge din rejse til Thailand. Disse steder, der har en stor del af vores rejseplanideer til at besøge Thailand, er destinationer, som vi ved viser sig at være konsekvent populære blandt vores rejsende. Hvordan du vælger at inkludere dem på din rejse, kan skræddersyes til en rute, der passer bedst til dine præferencer.

Bangkok

Ko Ratanakosin er Bangkoks gamle royale distrikt, som huser nogle af de mest berømte og storslåede seværdigheder i Thailand. De forskellige seværdigheder er inden for gåafstand af hinanden. Du bør blandt andet opleve Wat Phra Kaew, som også er kendt som The Temple of the Emerald Buddha, et arkitektonisk vidunder, farverigt, storslået og rig på søjler, marmor og mosaikker. I distriktet finder du også Grand Palace som stadig i dag bruges af kongen til særlige lejligheder. Endnu et guld- og farvespækket smukt bygningsværk.

Læs mere her
Læs mere
River Kwai

Besøg en af Thailands populære seværdigheder, Broen over River Kwai, der trods sin blodige historie ligger i et smukt, grønt område ved floden Kwai. Jernbanen forbinder Thailand og Burma, og blev bygget af krigsfanger og asiatiske arbejdere under 2. verdenskrig. Jernbanen har fået sit kaldenavn Dødens Jernbane, da de hårde arbejdsvilkår under opførelsen, kostede mere end 100.000 arbejdere livet. I dag er det en utrolig spændende og populær turistattraktion, hvor du blandt andet kan komme helt tæt på historien og den smukke natur i området.

Læs mere her
Læs mere
Ayutthaya

En gang var Ayutthaya en travl og vibrerende hovedstad pakket med hundredvis af templer. I dag står kun ruiner tilbage ved denne UNESCO fredede seværdighed. Lej en cykel for let at bevæge dig rundt i det store område, og forestil dig Ayutthayas storhedstid.

Læs mere her
Læs mere
Khao Sok

Mens morgentågen lægger sig omkring de jungle-toppede karster i Khao Sok National Park, er det til at tage fejl af Vietnams Halong Bay, Borneos Mulu eller Guilin i Kina. For millioner af år siden var de alle forbundet, som en del af et kontinent-grænsende koralrev. Plader stødte derefter sammen og skabte Himalaya, som krøllede, foldede og adskilte landskabet omkring dem. Khao Sok er forblevet en af de mest intakte, uberørte dele af dette gamle landskab. Faktisk menes det, at den tykke dipterocarp og bambus-jungle, du kan gå igennem i dag, udgør en af verdens ældste regnskove, der går 160 millioner år tilbage.

Læs mere her
Læs mere
Chiang Mai

En verden væk fra de berømte strande er en by med hellige steder, juvelbesatte Buddhaer og jungleklædte bakker. Oplev Thailands kulturelle epicenter på ferie til Chiang Mai og Chiang Rai.

Læs mere her
Læs mere
Khao Yai

Etableret i 1961 er dette Thailands ældste nationalpark og er højt anset af naturforskere. Der er omkring 200 vilde elefanter, samt sambar- og gøende hjorte, gaur, vildsvin, flagermus, gibboner og makaker. Dækker et areal på 2.172 kvadratkilometer og stiger fra 400 til 1.400 meter over havets overflade, det har en af de største intakte monsunskove på det asiatiske fastland. Blandt indbyggerne i nationalparken er omkring 200 vilde elefanter, samt sambar- og gøende hjorte, gaur, vildsvin, flagermus, gibboner og makaker. For fugleelskere er parken hjemsted for Thailands største bestand af næsehornsfugle. Der er også et stort antal blomstrende træer og buske at finde her, såvel som mange smukke sommerfugle. Parken har over 50 kilometer vandrestier, så gåture er en stor attraktion. Der er mange stier at vælge imellem, og erfarne guider er klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din tid her. En natsafari med jeep er en af de bedste måder at spotte dyrelivet, hvor december til februar er det bedste tidspunkt at se elefanter på.

Læs mere
Pai

Pai er et praktisk sted at stoppe, hvis du kører tilbage fra Mae Hong Son til Chiang Mai. Engang en stille lille dødvande, er den blevet opdaget af mere uforfærdede rejsende i de senere år. Dens tiltrækningskraft er i det omkringliggende landskab af uspoleret skov, tordnende med vandfald, fyldt med enorme kalkstenshuler og oversået med traditionelle bjerglandsbyer. Dette er en ideel base for længere vandreture blandt det fantastiske bjerglandskab.

Læs mere
Sukhothai

Rejs 800 år tilbage i tiden når du besøger Sukhothai, som er en af Thailands mest imponerende historiske steder. Her kan du udforske ruinerne af den tidligere hovedstad med gamle templer og Buddhastatuer. Sukhothai er UNESCO fredet, og du vil fornemme en helt særlig stemning, når du går rundt mellem de imponerende gamle bygningsværker.

Læs mere
Regioner i Thailand

Hvis du forestiller dig selv ligge på en kridhvid sandstrand med en kold drik i hånden, mens du nyder solnedgangen og Andamanhavet, så skal din rejse måske gå mod det sydlige Thailand med de mange øer, krystalklart badevand og smukke strandresorts. Ønsker du at sætte tempoet lidt op, gå på opdagelse i naturen og komme tæt på den thailandske kultur, kan du rejse mod nord og opleve templer, teplantager og udforske livlige markeder. Det er naturligvis også muligt at få lidt af det hele. Med en rundrejse i Thailand kan du både besøge det smukke nord, livlige Bangkok og døsige bountyøer. Se mere om de forskellige områder i Thailand herunder.

Nordlige Thailand

Mod nord finder du et lidt køligere område, som kan føles meget langt fra de vidstrakte sandstrande mod syd. Dette er en bjergrig region, dækket med risterrasser, teplantager, jungle og dyreliv. I den gamle by Chiang Mai finder du smukke templer og spændende natmarkeder, og den mere rolige Chiang Rai er et perfekt udgangspunkt til naturrige udflugter til andre nordlige regioner langs grænsen til Myanmar og Laos

Læs mere
Centrale Thailand & Bangkok

Det centrale Thailand strækker sig langs den vestlige grænse mod Myanmar og er hjemsted for både de gamle og de nye hovedstæder. Bangkok er både berømt og berygtet for sin størrelse og det liv du finder i byen. Tag en tur med en longtail-båd gennem floderne, beundr den overdådige arkitektur i Grand Palace og opnå ro i sindet, når du træder ind i buddhistiske tempel i Wat Pho. Bevæger du dig uden for byen, kan du tage tilbage i tiden, når du besøger templerne i den tidligere hovedstad Ayutthaya, eller du kan slå et smut forbi stranden ved populære Pattaya i den smukke Thailandske Golf. 

Læs mere
Sydvestlige Thailand

Det sydvestlige Thailand byder blandt andet på nogle af de mest kendte feriedestinationer blandt danskere. Her finder du fx Phuket, Krabi, Koh Lanta og Koh Phi Phi øerne. Her er turismen veletableret, hvilket gør det nemt og trygt at rejse med børn. Der er mange aktiviteter, som vandland og golfbaner, men også stille strande, jungle og farverige koralrev. Det hele afhænger af hvilken destination du vælger. Vi kan hjælpe dig med at sammensætte en skøn ferie, hvor du besøger Sydvestthailand. Tag fx på øhop og oplev det bedste af flere verdener, luksushoteller på den ene ø, og en primitiv strandhytte på den næste. 

Læs mere
Sydøstlige Thailand

Det sydøstlige Thailand er særligt populært blandt dykkere og rygsæksrejsende, men er i virkeligheden også et område, der er yderst velegnet til alle rejsende.
I Thailandsbugten kan du blandt andet besøge øerne Koh Samui, Koh Phangan (med fuldmåne festberømmelse) og Koh Tao, som er yderst populær blandt dykkere for sine fantastiske dykkerforhold.
På fastlandet kan du også opleve Thailands første resortdestination, Hua Hin, som har været et berømt rekreationsspot for det højere borgerskab helt tilbage til 1920'erne. Stadig i dag er Hua Hin et populært rejsemål på grund af de flotte strande, den veletablerede turisme, samt beliggenheden tæt ved Bangkok. 

Læs mere
De bedste strande og øer i Thailand

Der er smukke og badevenlige strande overalt i Thailand, så det er let at få udnyttet solen og varmen på en kridhvid sandstrand. Nogle af de bedste strande finder du i det sydlige Thailand, hvor destinationer som Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Lanta, og Koh Samui kan nævnes. Alle er populære badedestinationer, som rummer store udvalg af restauranter, butikker og forskellige aktiviteter. Drømmer du om en ægte bountyø, hvor livet er mere roligt, langsomt og afslappende, så kan du fx besøge de lidt mindre populære, men dog utrolig smukke øer Koh Muk, Koh Ngai i vest eller Koh Phangan og Koh Tao i øst. Læs mere om de bedste strande i Thailand.

Phuket

Phuket omfavner Andamanhavets kyst i det vestlige Thailand, vogter Phang Nga-bugtens vidundere og svælger i et dejligt grønt, bakket landskab med mange hvide sandstrande. Fest i Patong, spil golf på den smukt velplejede grund i Laguna-komplekset og oplev 'The Beach' på en dagstur til Koh Phi Phi. Phuket er tilgængelig med direkte fly fra Bangkok.

Læs mere her
Læs mere
Hua Hin

Nord for Hua Hin ligger det søvnige fiskersted Cha Am. Denne fredelige by har rolige talkumstrande, roligt vand og en fuldstændig afslappet atmosfære overalt, især inden for rækken af restauranter og barer med udsigt over den herlige kystlinje. Tag dig tid væk fra stranden og tag til Th Chaolai for det ærefrygtindgydende Wat Nerancharama, med en seksarmet Buddha-statue, hvis hænder dækker hvert af sanseorganerne i en symbolsk gestus. Hua Hin er tilgængelig med tre timers privat transfer fra Bangkok.

Læs mere her
Læs mere
Koh Samui

En perle i Thailandbugten, Koh Samui er en drømmedestination med fejende, bløde sandstrande, hængende palmer, afkølede strandbarer og dejlige lokale restauranter med romantisk barfodet spisning lige ved kysten.
Både charmerende og forførende såvel som attraktivt og idyllisk, på Koh Samui kan du opsuge ø-stemningen i de travle feriesteder Chaweng og Lamai, eller finde dit drømme-gemmested på en afsondret bugt og simpelthen flygte fra verden.

Læs mere her
Læs mere
Khao Lak

Flygt derhen, hvor de lokale går og drag fordel af junglen lige uden for døren på rejsen til Khao Lak. Spis en lækker karry i en familiedrevet restaurant, jagt vandfald i en nationalpark eller red på blødt sand, hvor der næsten ikke er andre i nærheden. Khao Lak har alt hvad du behøver til en afslappet ferie; det er i det væsentlige en håndfuld små bycentre og en 15-mils strækning af strande langs en hovedvej. Der er en ubesværet balance mellem ro og bekvemmelighed, den slags sted, besøgende langsomt forelsker sig i og vender tilbage til år efter år. Hvis du elsker udendørslivet, er Khao Lak den perfekte port til både tropiske jungler og fantastiske undervandsverdener. Bare to timers kørsel eller bådtur betyder, at du kan snorkle eller dykke i Surin- og Similan-øerne - det bedste sted for havliv i Andamanhavet - eller vandre gennem regnskoven i Khao Sok National Park. Ved Elephant Hills kan du tage på glamping i junglen, sove på en sø til lyden af kaldende aber og komme tæt på elefanter i en af jordens ældste regnskove.

Læs mere
Krabi

I Krabi provinsen finder du 15 forskellige strande på hovedlandet. Besøg fx den stille strand TubKaek med lækre resorts lige på stranden, restauranter, butikker og meget mere, eller Railay som måske er den mest populære af Krabis strande, kun 15 minutter fra hovedlandet. Du kan kun komme dertil med båd, men det er bestemt turen værd.

Læs mere her
Læs mere
Koh Phangan

Legendarisk natteliv møder rolige strande og vidtstrakte skove. Når man undslipper den sydlige kyst, hvor den berømte månedlige fuldmånefest afholdes, byder Koh Phangans nordlige kyst på en idyllisk pause med maleriske bugter, afsondrede strande og tyk jungle, der snor sig ind i landet.

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Thailand
Kultur og religion

Thailand ligger på mange måder langt væk fra Danmark. Det gælder både geografisk, men også når det kommer til kulturen, maden og religionen. Når det er sagt, er det bestemt spændende at gå på opdagelse i alle disse forskelligheder og thailænderne er generelt åbne for at fortælle og dele hvordan de lever.

Religion

Hovedreligionen i Thailand er buddhisme, men der er også minoriteter af islam, kristendom, hinduisme og sikhisme. Buddhismen er meget gennemgående ved et besøg i Thailand. Overalt hvor du kommer hen, vil du se Buddha afbilledet på den ene og den anden måde og munke i strålende orange dragter præger ofte gadebilledet. Sørg for at besøge et af de mange templer og tempelområder i Thailand og lad dig imponere af store, guldbelagte Buddha-figurer og andre udsøgte dekorationer.

Læs mere
Befolkning & Etikette

Der er omkring 65,5 mio. mennesker i Thailand. Befolkningen er generel meget gæstfrie, smilende og venlige, men hvis du vil gøre et godt indtryk på dem, kan det være en god ide at følge lidt etikette. 

 • Thailænderen sætter stor pris på landets royale familie, så udvis respekt og accept for den kongelige familie, ligesom den lokale thailænder. 
 • Udtryk for vrede og temperament anses for værende uhøfligt og unødvendigt.
 • Ethvert billede eller figur af Buddha anses for hellig. Uanset figurens størrelse, materiale eller stand, så bør du udvise respekt for Buddhaen og thailændernes kultur og religion.
 • Tag skoene af, når du træder ind i templer. Det samme gælder for nogle butikker, restauranter og lignende.
 • Når du ankommer til Thailand, vil du sandsynligvis blive budt velkommen med et håndtryk, men den almindelig hilseform i Thailand er waihvor man sætter håndfladerne sammen og bukker hovedet en smule.
Læs mere
Kultur - Kom helt tæt på

Thailand har en rig kultur og mange traditioner. Det er næsten umuligt ikke at blive opslugt i deres afslappede måde at leve på og få lyst til at følge trop. Rejser du til Thailand, er der mulighed for at komme helt tæt på befolkningen, gennem forskellige kurser, udflugter og ophold. 

Et af de meget populære kurser er et madlavningskursus. Hvem drømmer ikke om kunne kokkerere lige så velduftende smagsbomber, som de mange retter du får på gadekøkkenerne eller på restauranterne i Thailand. Særligt i Chiang Mai er der et stort udvalg af forskellige madkurser, hvor du kan lære at blive mesterkok i udsøgte thailandske specialiteter. 

Du kan også komme helt tæt på stammefolk i bjergene, og opleve ægte thailandsk landkultur, hvis du tager på et homestay i fx Muang Pon i Mae provinsen.

Kom i zen, føl indre ro og bliv introduceret til buddhismen på et meditationsophold- eller kursus. Den største religion i Thailand er buddhismen, hvorfor det er oplagt at dykke lidt ned i denne dyrkelse. Der er flere forskellige kurser og ophold på engelsk, blandt andet i Bangkok og Chiang Mai.

Læs mere
Smagfulde madoplevelser

Det thailandske køkken er elsket over alt i verden. Her kan du besøge de fineste Michelin restauranter eller det mest simple gadekøkken, og smagsoplevelsen vil være uovertruffen uanset hvilken du vælger. Sådan er det med den thailandske mad, den buldrer af krydderier og friske råvarer. 

Sødt, surt, salt og krydret er de fire smagsparametre der definerer den thailandske mad, og ingredienser som ris, nudler og karrypasta er store spillere i de forskellige retter. Prøv fx deres pad thai (stegte risnudler), den krydrede tom yam suppe eller naturligvis en af Thailands mange variationer af karry som massaman og penang. Andre typiske ingredienser i det thailandske køkken er også chili, citrongræs, kokosmælk, hvidløg, ingefær og mynte, så du kan roligt forberede dig på ekstremt smagfulde retter når du besøger Thailand.

I Thailand får du også rig mulighed for at prøve en masse forskellige eksotisk frugt. Det meste kan efterhånden også findes i større velassorterede danske supermarkeder, men aldrig lige så frisk som det du kan købe på et thailandsk marked. Prøv fx de små søde lyche eller en smuk og saftig dragefrugt.

Læs mere
Smilets land

Thailand kaldes ofte ”Smiles Land”. Det fik dette kaldenavn, da et smil er meget mere end bare et smil ... smilet er i Thailand kommunikation mellem mennesker som nogle gange siger mere end ord. Der er mindst 13 forskellige smil, som en thai kan bruge, hver og en har en meget specifik betydning.

Besøgende bliver ofte overrasket over thaiers evne til at smile gennem næsten enhver situation, selv når et smil virker som en usædvanlig reaktion. For en ikke-thai, selv med mange års øvelse, er det næsten umuligt at læse de thailandske smil, du får. Når du først har forstået betydningen bag smilene, vil du være i stand til at læse sociale situationer lettere og få en bedre forståelse af den thailandske kultur.

Læs mere
Familien er vigtig

Familie kommer næsten altid først i Thailand og storfamilier er meget mere udbredt end i vestlige lande. Hvis du er overrasket over antallet af søskende, i en thailandsk familie, er det meget sandsynligt, at mange af disse faktisk er fætre eller kusiner. Der er nemlig ikke noget ord på thailandsk for fætter eller kusine, og omtales derfor ofte bare som søskende.

Det er normalt for storfamilier at bo tæt på hinanden, hvor mange thailændere opretholder stærke forbindelser med deres hjembyer, selvom de flytter væk for at arbejde. Det er temmelig almindeligt, at børn opdrages af bedsteforældre eller tanter og onkler, hvis deres forældre har brug for at arbejde andetsteds. Yngre medlemmer af familien forventes at hjælpe med at tage sig af ældre medlemmer.

Læs mere
Storslåede dyre- og naturoplevelser

Mange forbinder hovedsageligt Thailand med strand og badeferie, men Thailand er så meget mere end det. Thailand byder også på mange velbesøgte nationalparker med spændende dyreliv og vilde naturoplevelser. Prøv fx kanosejlads ad dybe floder, vandreture ad stejle bjerge, riverrafting eller tag kameraet med og spot farverige fugle eller aber i trætoppene. Planlæg en tur ud i nogle af de mange smukke nationalparker og oplev jungle, bjerge, vandfald og meget mere.

Khao Sok Nationalpark

Besøg fx Khao Sok Nationalpark, som er Thailands ældgamle regnskov med storslåede kalkstens bjerge. Her kan du fx tage en tur i kano eller kaste dig ud i adskillige smukke vandreture.

Læs mere her
Læs mere
Kanchanaburi

Kanchanaburi er en kort tur fra Bangkok. Her kan du se smukke vandfald eller prøve vilde aktiviteter som svævebaner og riverrafting.

Læs mere
Khao Yai National Park

Kun et par timer fra Bangkok finder du Khao Yai National Park, som er hjemsted for elefanter, aber, pytonslanger, bjørne, en million flagermus og et par vilde tigere. Her er der gode odds for at spotte vilde, eksotiske dyr, og hvis det ikke lykkes, er denne UNESCO fredede nationalpark også fyldt med et fantastisk blomster-og planteliv, smukke vandfald og flotte udsigter.

Læs mere