Få rejsetilbud

Klik her for at bestille et skræddersyet tilbud på din drømmerejse. Det er helt gratis og uforpligtigende.


Hvem er Elcano Travel

Elcano Travel er en del af den 100% danskejede gruppe af rejsebureauer, Aligned Group. En gruppe der tæller kendte brands som Caddie Golfrejser og Skiferie.dk. Med Elcano Travel, som er seneste skud på stammen, tilbydes spændende rundrejser til hele verden – både individuelle, skræddersyede rejser og grupperejser.

Hos Elcano Travel er vi passionerede for det, vi laver og brænder for at skabe unikke rejseoplevelser for jer. Vi udvikler selv alle vores rejser, som bygger på vores personlige erfaringer fra rejser rundt omkring i hele verden.

På vores hjemmeside tilbyder vi et stort udvalg af individuelle rundrejser med forskellige temaer og oplevelser. Finder du ikke præcis det du søger, skræddersyr vi naturligvis gerne en rejse, som er tilpasset netop dine og din families ønsker.

Vi giver desuden en prisgaranti, som er din sikkerhed for, at du ikke kan købe den samme rejse billigere et andet sted.

Vi glæder os til at gøre dine rejsedrømme til din drømmerejse!

1. Tryghed hele vejen

Vi er et 100 % danskejet rejse-bureau, tilsluttet Rejsegaranti-fonden (nr. 3216) og medlem af Danmarks Rejsebureau Forening. Det er din garanti for en tryg rejseoplevelse. Læs desuden mere om vores tryghedsgaranti her.

2. Personlig service

Elcano Travel har ansat nogle at de mest erfarne folk som er specialister i arrangere unikke og skræddersyede rundrejser. Vores team har mange års erfaring fra alle syv kontinenter, og er din garanti for en oplevelsesrig rejse.

3. Vi er her for dig!

Vi hjælper dig både før, under og efter rejsen, og vi kan altid kontaktes på vores døgntelefon i nødstilfælde. Vi udvælger kun de absolut bedste rejser, og skræddersyr dem desuden gerne præcis efter dine ønsker.

4. De bedste priser

Vi har forhandlet attraktive priser med vores dygtige samarbejds-partnere rundt omkring i verden, hvilket kommer dig til gode i form af kvalitetsrejser til konkurrence-dygtige priser.

Det siger vores kunder

Mød vores rejsespecialister

Super god kundeservice!

" Elcano var utrolig tålmodige og vi fik god tid til at tænke over vores muligheder, og så fik vi præsenteret nogle andre løsninger end vi selv havde tænkt, hvilket var skønt! " 

- Bettina på Trustpilot

Jette 


Rejseerfaring
Gennem årene er det blevet til mange rejser i hele verden både som rejseleder, studierejser og private rejser - lige fra Borneos jungle til New Zealands flotte natur - Fra Machu Picchu i Peru, Galapagos, Påskeøen og rejse gennem Mexico og kørt rundt i bil på egen hånd i Cuba og flere gange på kryds og tværs i USA. Har boet og arbejdet i Sydafrika og været der flere gange siden.  Super land at køre rundt i egen bil, i det sydlige Afrika ligeledes rejst i Namibia, Botswana og Zimbabwe.  Har rejst i Thailand flere gange første gang i 1987 og senest igen i november 2022.  Thailand er stadig lige eksotisk, god mad og en positiv og smilende befolkning.

På kontoret
Ser en udfordring i at finde den gode flyforbindelse til den rigtige pris og skabe den unikke rejseoplevelser og eventyr, som passer til jeres drømme og ønsker.

Overtruffen kunderservice

" Er meget overrasket over den kundeservice vi har fået igennem hele forløbet af vores bestilte ferie. God information og rare mennesker som glædelig besvare alle mine underlige spørgsmål :) "

- Jakob på Trustpilot

Asger 

Baggrund 
For efterhånden mange år siden var jeg afsted den første gang, som backpacker i Vietnam, og sikke en åbenbaring! Jeg blev blæst fuldstændigt bagover af Halong Bays storslåede natur, østkystens utallige flotte sandstrande og Vietnams mange nysgerrige ansigter- Jeg var solgt !

Rejseerfaring 
Siden da er det blevet til mange større rejser, særligt har jeg været glad for at vende tilbage til Sydøstasien for at opleve den altid åbenhjertige og imødekommende kultur, og i en søgen efter den perfekte paradis-ø. Den rå og uberørte natur i Latinamerika er dog også en sikker vinder hos mig, der er simpelthen så gudesmukt, særligt i Sydamerikas Andesbjerge!

På kontoret
Som du kan høre er jeg altid på jagt efter den ultimative drømmerejse! Til dagligt laver jeg også mange af vores Asien inspirationsrejser, som du kan finde her på hjemmesiden. Fortæl mig ellers lidt om lige netop dine rejsedrømme, så opbygger jeg gerne den bedst mulige rejse, sammen med dig ! 

14 dage i Thailand

" Ferien har været helt fantastisk og tryg, og det skyldes helt sikkert den gode hjælp vi har fået fra Elcanos side. Der har været gode service og hjælp både før turen og undervejs "

- Kaya på Trustpilot

Michael


Baggrund
Har en imponerende rejsehistorie, der begynder med hans første store dannelsesrejse rundt i Østen i midten af 80'erne. Efterfølgende læste han økonomi ved Københavns Universitet og tog i 1989 turen fra Tokyo til København i sin egen bil, hvor han kørte gennem Kina som den første udlænding efter 1949. Derefter blev Michael draget af rejsebranchen, hvor hans hang til eventyr og troen på, at alt er muligt, har præget hans karriere i branchen.

Rejseerfaring
I dag har Michael rejst intensivt over det meste af verden. Både privat, med fokus på ny produktion og som rejseleder. Michael har oplevet alt fra Thailands smukke strande til det indre af Papua New Guinea og Amazonas. Han har vandret i Himalaya, Andes og Atlas-bjergene. Han har været på rundrejser i mere end 50 lande, herunder destinationer som Vietnam, Sri Lanka, Maldiverne, Kenya, Egypten, Japan, Indonesien, Borneo, Mexico, USA, Peru og mange, mange flere.

På kontoret
I sit arbejde tilrettelægger og skriver Michael en stor del af vores rejseprogrammer, indgår kontrakter med leverandører, rådgiver rejsende og guider stadig en sjælden gang en grupperejse. Hans speciale er særligt store arrangementer som f.eks. at chartre hele tog, krydstogtsskibe eller at grundlægge og styre et maratonløb på Den kinesiske Mur, også kendt som "The Great Wall Marathon".
Michael har været en del af rejsebranchen i over 30 år og guidede allerede i 1992 sin første grupperejse til Kina. Siden da har han fra ledende stillinger i flere af Danmarks største rejsebureauer sendt utallige rejsende afsted til spændende destinationer over hele kloden.
Fra 2019 har Michael stået for Elcano Travel.