Få rejsetilbud

Klik her for at bestille et skræddersyet tilbud på din drømmerejse. Det er helt gratis og uforpligtigende.


Hvem er Elcano Travel

Elcano Travel er en del af det 100% danskejede DBF Group, som i mere end 25 år har arrangeret kør-selv ferier for glade, danske børnefamilier gennem Dansk Bilferie og Friferie samt golfrejser gennem Caddie Golfrejser.

Med Elcano Travel, som er seneste skud på stammen, kan vi nu også tilbyde spændende rundrejser til hele verden – både individuelle, skræddersyede rejser og grupperejser.

Hos Elcano Travel er vi passionerede for det, vi laver og brænder for at skabe unikke rejseoplevelser for jer. Vi udvikler selv alle vores rejser, som bygger på vores erfarne rejsekonsulenters personlige erfaringer fra rejser rundt omkring i hele verden.

På vores hjemmeside tilbyder vi et stort udvalg af individuelle rundrejser med forskellige temaer og oplevelser. Finder du ikke præcis det du søger, skræddersyr vi naturligvis gerne en rejse, som er tilpasset netop dine og din families ønsker.

Elcano Travel har også et spændende udvalg af grupperejser til fantastiske rejsemål, hvor der er fokus på det kulturelle og spændende oplevelser. Kontakt os for at høre hvilke aktuelle grupperejser, vi kan tilbyde.

På de fleste rejser kan du online selv vælge andre hoteller eller tilkøbe flere oplevelser undervejs på rejsen. Du har desuden mulighed for på flere af rejserne at forlænge med nogle dages afslappende badeferie på din favorit strand eller et stopover i en pulserende storby med masser af kultur, shopping og lækre restauranter.

Vi glæder os til at høre om dine rejsedrømme1. Tryghed hele vejen

Vi er et 100 % danskejet rejsebureau, medlem af rejsegarantifonden (nr. 3216) og Danmarks Rejsebureau Forening. Elcano Travel er desuden en del at Aligned Solutions med kendte brands som Caddie Golfrejser og Skiferie.dk. Det er din garanti, for en tryg rejseoplevelse. Læs desuden mere om vores tryghedsgaranti her.

2. Personlig service

Elcano Travel har ansat nogle at de mest erfarne folk som er specialister i arrangere unikke og skræddersyede rundrejser. Vores team har mange års erfaring fra alle syv kontinenter, og er din garanti for en oplevelsesrig rejse. Læs mere her om hvordan du kontakter os.

3. Du kan booke online!

Vi hjælper dig både før, under og efter rejsen, og vi kan altid kontaktes på vores døgntelefon i nødstilfælde. Vi udvælger kun de absolut bedste rejser, og skræddersyr dem desuden gerne præcis efter dine ønsker. På elcano-travel.dk kan du faktisk se og booke mange af vores rejser, som du også selv kan tilpasse.

4. De bedste priser

Hos Elcano Travel gør vi kun det vi er gode til. Vi har lavet aftaler og forhandlet attraktive priser med vores dygtige samarbejdspartnere rundt omkring i verden. Det kommer dig til gode i form af kvalitetsrejser til attraktive og konkurrencedygtige priser. Vi giver desuden en prisgaranti, som er din sikkerhed for, at du ikke kan købe den samme rejse billigere et andet sted.