Rejser til alle de populære destinationer i Asien

Asien er verdens største kontinent, og nok også det kontinent med størst diversitet, hvor en bred vifte af kulturer og sprog danner rammen for enestående oplevelser. Alle dine sanser bliver sat i spil i denne eksotiske verdensdel, populær blandt rejsende fra hele verden. Hvor end du rejser i Asien er der masser at opleve i form af kultur, historie og naturoplevelser. Lad dig synke ned i det fjerne østen, og gå på opdagelse i en verden der kan virke meget fjern fra det du er vant til, hvor eventyr, frodig jungle, vildt dyreliv og storslåede seværdigheder er på menuen. Se nærmere på de forskellige lande du kan besøge i Asien. Kan du ikke vælge din favorit, er der mulighed for at besøge flere af landende på en af vores rundrejser, eller du kan få skræddersyet en rundrejse præcis efter dine ønsker.
Læs mere her
Klima og sæson

Når du skal planlægge din rejse til Asien skal du være opmærksom på vejrforhold som monsunregn og tørkeperioder. Alt efter hvad du ønsker at opleve på din rejse, er det vigtige faktorer. Det kan fx være svært at finde smukke vandfald i tørkeperioden, eller spotte farverige fisk på din snorkeltur under monsunen. Heldigvis har vi undersøgt vejrforholdene, sæsonerne og årstiderne i Asien for dig, så vi kan guide og vejlede dig til den bedste rejse til østen, uanset hvornår du ønsker at rejse, og hvad du drømmer om at opleve.

Asien har som udgangspunkt to klimazoner. Afhængig af hvornår på året du ønsker at rejse, kan det være en fordel at vælge den ene klimazone frem for den anden for at opnå de bedst mulige vejrforhold på din rejse. Rejser du i den danske sommer, anbefaler vi at besøge lande som Tibet, Borneo, Kina, Mongoliet, Indonesien og Bali. Rejser du derimod når det er vinter i Danmark, foreslår vi at du tager til Nepal, Indien, Himalaya, Thailand, Filippinerne, Vietnam, Sri Lanka, Maldiverne, Burma, Laos eller Cambodja. Du kan se nærmere på klima og sæson under den destination du drømmer om at besøge.

Storbyliv, jungle og afslapning – Asien har det hele

Når du planlægger en rejse til Asien kan et af de første og måske største dilemmaer du støder på være, at vælge hvor i Asien du vil rejse hen. Der er så mange muligheder, og hvert land, område, by og ø har sin helt egen charme. Derfor kan det være en ide at sammensætte din rejse til Asien med flere forskellige destinationer, fx lidt øhop og strandliv, luksusferie i storbyen, jungletrekking og besøge nogle af verdens mest imponerende historiske seværdigheder. Det er nemlig det Asien kan – det hele. Mange forskellige oplevelser inden for en overskuelig radius. Vi kan hjælpe dig med at sammensætte præcis den rejse du drømmer om, eller lad dig inspirere af vores rejseudbud her.

background graphic