Oplev charmerende kultur, natur og et dejligt strandliv på Bali

Få en drømmerejse med strandliv, charmerende kulturoplevelser og fantastisk natur på en rejse til Bali. Her finder du skønne strande, hvor afslapningen kan være i højsædet, og Bali er omringet af andre spændende øer, der også er rig mulighed for at besøge. Bali er langt mere end strand og øhop, som mange forbinder den populære ferieø med. Du kan opleve spændende kultur, pulserende storbyliv og fantastiske omgivelser i naturen. Bali byder også på de smukkeste templer med masser af historie og kultur. Langt de fleste, som har været på Bali, vender tilbage igen. Velkommen til Bali!
Se alle rejser
Hvornår skal jeg rejse til Bali?

Bali er placeret lige omkring Ækvator. Det betyder, at temperaturen er nogenlunde den samme hele året rundt, hvilket gør det et oplagt rejsemål året rundt. Der er dog skiftende vejrforhold, hvorfor der er nogle tidspunkter, der er mere oplagte at rejse til Bali på end andre.

Klima
På Bali er der et tropisk klima. Det betyder, at der veksles imellem perioder med tørke og perioder med regntid. Regnsæsonen varer typisk fra november til april, hvor tørkesæsonen er fra maj til oktober.
I tørkesæsonen er der ikke så meget luftfugtighed, hvilket tiltaler mange. Det kan derfor være et godt tidspunkt med en ferie på Bali. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du skal holde dig fra den skønne ø i regnsæsonen.
I regnsæsonen regner det typisk hver dag. Oftest er der dog tale om et regnskyl om eftermiddagen. Der er derfor rig mulighed for at opleve øen i løbet af dagen, inden regnen falder. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være nogle vandreruter, der vil være lukket i løbet af regnsæsonen af sikkerhedsmæssige grunde.
Temperaturmæssigt er der ikke de store udsving i løbet af året. Du vil opleve, at temperaturerne typisk ligger sidst i 20’erne og i starten af 30’erne. Rejser til Bali kan derfor sagtens være i shorts og T-shirt hele året rundt.

Sæson
Vil du undgå alt for mange rejsende på din tur til Bali, er det en fordel at rejse uden for de mest populære tidspunkter. August er blandt andet et meget populært tidspunkt, hvor mange australiere tager turen til Bali. Vil du undgå for mange mennesker, men stadig have de optimale vejrforhold til at udforske øen, er maj, juni og september gode perioder at besøge Bali.  


Hvorfor rejse til Bali?

  • Øhop og lækre strande: Hvidt sand og krystalklart vand. Tag på øhop til Java, Lombok eller Gili-øerne, hvor der også er lækre strande.
  • Ubud: En af de større byer på Bali, hvor du kan få en spændende storbyferie. Her er der lækre restauranter, caféer og hyggelige forretninger.
  • Templer: Du finder både hinduistiske og buddhistiske templer på Bali. Her vil du opleve en helt særlig spirituel stemning.  
  • Gadekøkkener: Bali er kendt for gadekøkkener, hvor du kan få en madoplevelse ud over det sædvanlige.
Rejsetemaer for Bali

Vil du på byferie på Bali, er Ubud et oplagt sted at besøge. Her er der mulighed for at udforske spændende gallerier og museer. Nogle af de populære er blandt andet Neka, Agung Rai og Puri Lukisan. Byen vrimler også med butikker, markeder, restauranter og cafeer.

Ubud byder på lækre spisesteder, hvor du kan få en smagsoplevelse ud over det sædvandlige. Du kan derfor tilbringe en hel dag i byen, og få masser af oplevelser. Du finder også andre spændende storbyer på Bali, der er et besøg værd.

By

Vil du på byferie er byen Ubud på det centrale Bali et oplagt sted at besøge. Her er mulighed for at udforske spændende gallerier og museer. Dertil nærmest vrimler byen også med spændende butikker og markeder, samt cafeer og restauranter, hvor du kan få en smagsoplevelse ud over det sædvandlige.  Byen Kuta i syd, er mest kendt for sit høje tempo med restauranter og barer og den gode  strand. Der er mange spændende byer på Bali.

Se rejser her
Strand og øhop

Er du til ferier med sand mellem tæerne, finder du de mest fantastiske strande på Bali. Mange af strandene er kendetegnet ved deres helt hvide sand, der giver en skøn paradisstemning. Derudover er vandet krystalklart, hvilket gør det oplagt at snorkle og opleve en forunderlig verden under vandoverfladen. Her kan du få en uforglemmelig badeferie.

Bali er placeret mellem flere forskellige spændende øer. Det er derfor oplagt at lave øhop i løbet af din rejse. Det kan for eksempel være til Java, Gili-øerne, Lombok eller nogle af de andre øer.

Se rejser her
Familie

Planlægger du en familieferie, er Bali et fantastisk rejsemål. Der er børnevenlige strande og masser af oplevelser både for store og små. Derudover er der masser af hoteller, der er oplagte at benytte, når hele familien skal have et fantastisk ophold på Bali. Er der tale om en grupperejse, hvor I er mange afsted, kan Bali tilgodese mange behov.

Se rejser her
Aktiv

Bali er et sted, hvor du kan komme helt ned i gear og slappe af på stranden. Der er dog også en masse andre aktiviteter, du kan benytte dig af. Det kan derfor sagtens være en aktiv ferie. Her kan du blandet andet tage på vandreture og opleve udsigten til vulkaner, snorkle i det krystalklare vand, der byder på et spændende undervandsliv, eller prøve nogle af de bedste surferspots til surfere på alle niveauer og meget mere.  

Se rejser her
Kultur

Bali byder på en masse kulturelle oplevelser. Der er for eksempel mange templer, hvor du kan opleve hinduisme og buddhisme på tæt hold. Derudover er der en helt særlig stemning på øen, der giver et spændende indblik i en anden kultur. Er du til kulturrejser, er Bali bestemt et besøg værd.

Se rejser her
Natur- og dyreliv

Bali er blandt andet kendt for smuk natur og rigt dyreliv. Du kan blandt andet opleve natur og dyr på tæt hold i Bali Barat Nationalpark. Derudover er der en masse vandrestier rundt i jungle og bjerge, hvor du kan få masser af smukke naturoplevelser.

Se rejser her
Balis mest spændende oplevelser

Den indonesiske ø, Bali, byder på mange spændende oplevelser og for alle. Bali er berømt for sine skovklædte vulkanbjerge, frodiggrønne rismarker og dejlige strande. Mange besøgende holder sig til de dejlige strande og ser meget lidt af øens indre. Men der er så meget mere at se og gøre ud over dette. Her er vores forslag til at få mest muligt ud af din tid på Bali.

Slap af ved en af de mange strande

Selvfølgelig er Bali fuld af smukke strande. De mest populære områder er i den sydøstlige del af øen - Kuta, Seminyak, Jimbaran Bay, Nusa Dua og Sanur. Hvis du leder efter noget mere stille og afdæmpet, så tag mod nord til Lovina eller strandene i nordøst. Der er også nogle smukke øer ud for Balis kyst, som Nusa Penida og Nusa Lembongan. Sidst ligger der tæt på Bali, Gili-øerne og Lombok , som byder på endnu smukkere strande.

Læs mere
Byen Ubud og det kulturrelle center

Ubud er en overraskende stor og travl by beliggende blandt de smukke rismarker midt på Bali. Der er så meget at gøre og se her, lige fra unikke butikker til kunsthåndværkere. Tag til Babi Guling for at få det bedste balinesiske flæskesteg, og vandre mellem liljebladene ved Lotus-templet. Du kan også udforske Abeskoven i Ubud, men pas på! De elsker at stjæle solbriller og hatte, så hold øje med dig.

Læs mere her
Læs mere
Risterasserne

Lige uden for Ubud finder du Campuhan Ridge Walk. Det er en smuk vandring gennem rismarker, frodig vegetation og en flot udsigt over bakketop. Det bedste tidspunkt at gå på er omkring solopgang eller solnedgang. Det betyder, at det ikke bliver for varmt, og du har en smuk himmel at nyde, mens du vandrer. Da det er asfalteret, er det virkelig ikke svært og er kun omkring 30 minutter hver vej.
Sidemen var mit yndlingssted på Bali. Vi nød en gåtur rundt i landsbyen og rismarker. Det er gemt væk fra turistmængderne og meget fredeligt. Der er rismarker og frodig vegetation så langt du kan se. Hvis vejret er klart får du også en fantastisk udsigt over Mount Agung. Vi mødte vores guides familie og lærte om det traditionelle bryllup, de forberedte sig til. Vores hotel her var fantastisk - vi nød et par eftermiddage med at slappe af i infinity-poolen med en fantastisk udsigt.

Læs mere
Oplev Templerne

Ikke langt fra Seminyak finder du flere smukke templer. Det er blandt andet Pura Taman Ayun og Pura Tanah Lot. Pura Taman Ayun er kendetegnet ved de smukke haver, der omkranser templet. Derudover er der fine vandfunktioner, der giver en helt unik stemning ved templet. Pura Tanah Lot ligger på en klippeformation ud for den sydvestlige kyst. Templet er kendt for at være en destination for hinduistiske pilgrimsrejsende. I dag er der dog også rigtig mange turister, der besøger det ikoniske tempel.

Læs mere
Traditionel Balinesisk Dans

At se en Barong-dans er en fantastisk introduktion til balinesisk dansens verden, som ofte er inspireret af religion. Historien er løst afledt af Mahabharat og Ramayana, indiske historier med stor indflydelse på kunst, samfund og kultur over hele Asien. En Barong-dans forklarer, hvordan balineserne håndterer godt og ondt, begge universelle kræfter, som kontinuerligt og omhyggeligt skal balanceres.

Læs mere
Spa, Massage, yoga og meditation

Slap af med en massage
Hver by på Bali har snesevis af massagesteder, som du kan forkæle dig med for omkring 6 £ i timen. Det er fremragende værdi! Der er masser af forskellige stilarter tilgængelige, men den klassiske balinesiske massage er en favorit til at lindre de ømme muskler og slappe af. Det er en hel krop, dybt væv, holistisk behandling, der kombinerer blide stræk, zoneterapi og aromaterapi. Det stimulerer blodgennemstrømningen og ilt og vil få dig til at føle dig rolig og dybt afslappet.

Find ro med yoga og meditation
Gennem årene er Bali blevet meget populær blandt sjælesøgende rejsende. Yoga- og meditationscentre kan findes over hele øen. De bruger den balinesiske kultur, ritualer og lokal helbredelse. Find sindsro og fred på gudernes ø.

Læs mere
Delfin Safari, Snorkling & Dykning

Oplev marineliivet i Lovina. Tilbage på havet om morgenen tager vi tidligt ud for at sejle sammen med delfiner, når de dykker gennem bølgerne. Bagefter vil vi komme til at se nærmere på det farverige havliv med en snorklingsession. Vi besøger de varme kilder om eftermiddagen, inden vi går til nogle imponerende lokale vandfald for en dukkert i det kølige vand.

Læs mere
Rafting på Balis vilde floder

Tag  ind i højlandet mid på øen og du vil finde nogle fantastiske white water rafting muligheder. De mest populære floder er Telaga Waja og Ayung, begge tæt på byen, Ubud. Telaga Waja-floden har mere spændende hvirvler og vandfald (rapids) fra klasse 2 til grad 4 og er en længere raftingsektion. Ayung-floden ligger kun 20 minutter fra Ubud og med grad 2-3 strømfald. Ayung-floden byder på en kortere tur, og er derfor god til begyndere. begge floder er smukke – og det er både sjovt og spændende at blive udfordret af flodens fald, mens du flyder gennem regnskoven.

Læs mere
Trekking Batur & Agung

Bestig Mount Batur vulkanen for at se solopgangen. Et af Balis mest hellige bjerge, Mount Batur, er en aktiv vulkan, som er dramatisk sat inde i to koncentriske calderaer. På toppen er der tre ulmende tinder, som rejser sig over en smuk blå calderasø. Selvom det er en forholdsvis nem stigning i løbet af dagen, tackles bjerget bedst inden daggry, så du ankommer til toppen for at se solen stå op over de omkringliggende bjerge. På din nedstigning kan du bade i varme eller kolde kilder nær søbredden, før du nyder frokosten med udsigt over Batur-søen og det hellige bjerg.
Når du er på Bali, er det også oplagt at bestige en aktiv vulkan. Mount Batur er en af de populære vulkaner på øen. Den var sidst i udbrud i år 2000. Snyd ikke dig selv for en vandretur til toppen af Mount Batur ved solopgang. Det er en fantastisk oplevelse.

Læs mere
Fantastiske regioner på Bali

Der er mange skønne rejsemål på Bali. En rundrejse på den indonesiske ø er derfor helt sikkert værd at overveje, hvis du vil have det hele med. Øens størrelse gør, at du altid er inden for nogenlunde afstand af en strand. Du kan derfor sagtens tage en dag på stranden, selvom dit rejsemål er den centrale del af Bali.

Sydlige Bali

Går turen mod Sydbali, er det værd at overveje Nusa Dua, Sanur og andre områder. Nusa Dua er kendt for de mange resorthoteller, der er i området. Sanur er yderst populær blandt turister. Her finder du blandt andet promenadestier langs den fire kilometer lange strand. Her er yderst børnevenligt, da det kun er tilladt at cykle og gå.
Er du ude efter det mere eksklusive, er Seminyak på Sydvestbali den perfekte destination. Vil du opleve en masse liv, er en by som Kuta eller Legian oplagte steder. Her er nattelivet for eksempel en oplevelse, hvor internationale DJ’s spiller op til fest og farver.

Læs mere
Centrale Bali

Med et besøg på det Centrale Bali finder du blandt andet øens kunstnerby, Ubud, som er summende af liv og farver. Her kan du finde alt fra restauranter, caféer, forretninger, museer, gallerier og en masse andet.

Læs mere
Nordlige Bali

Nordbali byder på flere forskellige oplevelser. Her finder du blandt andet Lovina strand, der er yderst populær, særligt på grund af det sorte vulkansand. Derudover er der mulighed for at opleve delfiner, især omkring solopgang.  

Læs mere
Østlige Bali

På Østbali finder du en masse lækre hoteller og resorts. Candidasa er blandt andet et skønt område, hvor du finder hoteller i topklasse. Derudover er de perfekt placeret ned til stranden.

Læs mere
Vestlige Bali

Vil du opleve natur og dyreliv, skal du tage til Vestbali. Her oplever du blandt andet West Bali Nationalpark. Derudover er der også skønne strande, hvor du rigtigt kan læne dig tilbage og slappe af. Besøg fx stranden ved Medewi, der bestemt er et besøg værd. Du kan også få fantastiske dykker- og snorkeloplevelser i havet ved vestbali.

Læs mere
Gili-øerne

Er du på Bali, er det oplagt at tage på øhop til nogle af de mindre omkringliggende øer, heriblandt Gili-øerne. Her finder du en bid af paradiset med det klareste vand og de skønneste sandstrande. Gili-øerne består af de tre øer Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air, hvor de alle tre er et besøg værd. 

Læs mere
Lombok

Er du i gang med øhop, kan du også tage turen til Lombok. Lombok er især kendt for smukke strande og natur og er samtidig oplagt til en vandretur, hvor du opleve den høje Rinjani Vulkan.

Læs mere
Penida, Lembogan & Ceningan

Nusa Penida, Nusa Lembogan og Nusa Ceningan er øer beliggende sydøst for Bali. Her kan du opleve fantastiske strande, både med mulighed for surf og mere ubefolkede, rolige strande. Øerne ligger kun omkring 30 minutter i båd fra hovedøen Bali, og føles som et tropisk paradis hvor du virkelig kan komme ned i gear på din ferie.

Læs mere
De mest uimodståelige strande

Selvom Bali ikke er kendt for helt fantastiske strande, er der stadig rigtig dejlige strande, hvor du både kan slappe af og lave andre aktiviteter. Særligt surfing er en populær sport på de vestvendte balinesiske strande, og mange rejsende valfarter hertil for at give sig i kast med den balancekrævende bølgesport. De gode strande er fordelt både i nord og syd. Dertil kommer de berømte strande på Gili-øerne tæt ved Bali. Herunder kan du se nærmere på nogle af vores  udvalgte favoritstrande. Ellers kan du læse mere om strandene på Bali her ...

Slap af og nyd solen ved de mange strande
Selvfølgelig er Bali fuld af smukke strande. De mest populære områder er i den sydøstlige del af øen - Kuta, Seminyak, Jimbaran Bay, Nusa Dua og Sanur. Vores sidste nat var i Sanur, som havde en afslappet stemning og nogle gode strandrestauranter. Der er også masser af butikker til gaver i sidste øjeblik. Strandene i det sydlige Bali kan blive ret travle med en fantastisk feststemning. Hvis du leder efter noget mere stille og afdæmpet, så tag mod nord eller nordvest. Der er også nogle smukke øer ud for Balis kyst, som Nusa Penida og Nusa Lembongan.

Kuta

Balis legendariske surfdestination konkurrerer stadig overalt i Asien til fest hele natten og hvide sandstrande. Den er perfekt til at stille spørgsmålet, romansere på stranden eller drikke byen tør med 15 af dine nærmeste kammerater. Det er et fantastisk feriemål, men det har også et herligt levende samfund, meget venlige beboere og et varieret lokalt køkken, som tilføjer mere end et lille krydderi.

Læs mere
Nusa Dua

Nusa Dua er Balis førende tilflugtssted med sine fantastiske restauranter, luksushoteller, vidunderlig mad og charmerende natteliv. Der er noget for enhver smag i dette fortryllende indonesiske feriested. Med sine kæbefaldende beskyttede koralrev, smukke palmekantede strande, livlige strandbarer og grønne landskaber er det let at se, hvorfor denne sensationelle ferie på Balis sydspids er en magnet for feriegæster, der søger et magisk eventyr er et tropisk paradis.

På Balis kystlinje ligger Nusa Dua, designet til at være en 'alt inklusive' turistdestination. Her kan du nyde det bløde hvide sand på den indonesiske kystlinje, forkæle dig med verdensklassehoteller og eksklusive shoppingkomplekser samt de velkendte 18-hullers golfbaner. På trods af at de er turistcentre, værdsætter de lokale stadig deres kultur og fejrer deres traditioner, såsom dans, regelmæssigt.

Læs mere
Sanur

Sanur strand er helt sikkert også en af de rigtig gode strande på Bali. Her finder du flot, hvidt sand og svajende palmer, hvilket giver en fornemmelse af at befinde sig i en skøn tropisk oase. Området byder derudover også på flere hoteller og resorts. Sanur er også den perfekte strand, hvis du vil flyve med drage, eller bare nyde synet af farvestrålende papirfugle mod den blå himmel. Området er blandt andet kendt for sin dragefestival i juli, hvor du kan se et hav af flotte og farverige drager.
Sanur ligger på Balis sydøstkyst, kun 18 kilometer fra lufthavnen. Det er et godt center for vandsport og fungerer godt som en base for at udforske andre områder på Bali. Det er en ganske fredelig del af øen med et godt udvalg af restauranter og en lang, ret anstændig, hvid sandstrand. Det er et godt center for vandsport og fungerer godt som en base for at udforske andre områder på Bali.
Sanur Beach er en tidligere fiskerby, der har formået at holde fast i sin charme og rigdom af kunst og kultur. Vandet i Sanur er beskyttet af en lang række offshore-rev, der skaber store, varme lavvandede, sikre laguner, der er helt klare og fremragende til svømning, snorkling og en hel række af vandsport. Sanur er også et godt sted at gå. Afstandene er ikke langt, gaderne er relativt stille, og der er en pragtfuld, asfalteret sti ved stranden, som strækker sig over hele distriktet.

Læs mere her
Læs mere
Legian

Er du mere til surfing, er Legian strand den perfekte destination. Her kan du helt sikkert fange mange bølger, eller i hvert fald forsøge. Derudover byder området på masser af liv og andre sjove aktiviteter, og her vil du opleve en fantastisk balance imellem luksus og tropisk skønhed.

Læs mere
Lovina

Lovina, der ligger på Balis nordvestkyst, er en klynge af små fiskerlandsbyer, der er slået sammen til en. Havet er normalt roligt på grund af koralrevet ud for kysten, hvilket gør det til en god mulighed for familier. Lovina, der ligger på Balis nordvestkyst, er en klynge af små fiskerlandsbyer, der er slået sammen til en. Havet er normalt roligt på grund af koralrevet ud for kysten, hvilket gør det til en god mulighed for familier. En anden attraktion til Lovina er de legendariske solnedgange. Sandet er sort og kan derfor blive ret varmt at røre ved, men området er fantastisk til delfinsafari og dykning. Disse aktiviteter er nemme at organisere med dit hotel.

Læs mere
Gili Øerne

Tre øer spredt ud over havet ud for Lomboks kyst udgør de palmekantede Gili-øer. Hver ø har langsomt udviklet sin egen personlighed. Den største og travleste er Gili Trawangan, vært for et livligt natteliv og en sammensmeltning af hoteller. Gili Air er mere afslappet med afslappede barer, hængekøjer spændt mellem håndfladerne og blomstrende koralrev. Mellem de to ligger Gili Meno, et uudviklet tilflugtssted med stråtagshytter, en håndfuld restauranter og uden tvivl de bedste strande. Når du ø-hopper mellem de tre, kan du finde dig selv at slappe af i afsondrethed på øde øer den ene dag og summe i en strandbar den næste dag.

Læs mere her
Læs mere
Pemuteran

Pemuteran finder du på den nordlige kyst af Bali, og er måske det område nordpå hvor du finder den bedste strand. Særligt hvis du ønsker at snorkle. Her er der nemlig blevet anlagt et kunstigt bio-stenrev, hvor der er masser at gå på opdagelse i under havets overflade. Derudover er der endnu begrænset turisme i dette område.

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Bali (Indonesien)
Kultur, religion og gastronomi på Bali
Kultur

Kulturen er helt speciel på Bali. Flere områder byder på en afslappet og nærmest magisk stemning, mens andre områder summer af fart og liv. Den ene side af kulturen emmer af wellness, yoga og mindfulness. Den anden side er karakteriseret ved musik, dans og sang.

På Bali kan du derfor opleve mange forskellige sider af øen. Fællestrækkene er dog, at de lokale er yderst imødekommende.

Der er nogle kulturelle ting på Bali, der er en fordel at kende til. Skal du køre med taxa eller tuk tuk, er det normal kutyme, at man aftaler en pris, inden man kører. Derudover er det vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er lovligt at ryge i offentligheden. Det kan koste en bøde, hvis du bliver opdaget.

Læs mere
Religion

På Bali er 90% af befolkningen hinduer. Den resterende del af befolkningen er muslimer, buddhister og kristne. Da langt størstedelen af indbyggerne dyrker hinduismen, kan du opleve mange hinduistiske festivaler i løbet af året, hvilket kan være meget spændende og interessante oplevelser.

Balinesernes religion er med til at give en speciel charme til øen. Der kan pludselig være optog på vejene, eller måske holder din taxachauffør ind til siden for at bede en bøn. Det er alt sammen en del af Bali-charmen. Da mange af de lokale er meget troende, er det derfor også vigtigt at vise respekt over for dem.

Vælger du at besøge et hinduistisk tempel eller en religiøs ceremoni, er det især vigtigt, at du viser hensyn og respekt. Du skal for eksempel ikke gå foran en, der beder. Derudover må du heller ikke sidde højere end blomster og ris- og frugtanretninger.

Læs mere
Få lækre madoplevelser på Bali

Da rejser til Bali er blevet yderst populært, er der mange steder på øen, hvor du kan få mad, du kender. Vil du prøve kræfter med traditionel balinesisk mad, handler det om at finde de lokale gadekøkkener og restauranter.

Vælger du de lokale gadekøkkener, vil du mange steder få serveret din mad i bananblade. Det kan helt sikkert også anbefales at besøge aften- og natmarkederne. Her kan du virkelig suge de skønne dufte og aromaer til dig. Selvom du ikke køber mad der, er sanseoplevelserne det hele værd.

Når du spiser mad fra det balinesiske køkken, vil omdrejningspunktet ofte være ris. Derudover vil du kunne genkende mange af krydderierne fra det generelle asiatiske køkken, når du spiser på Bali.

Vil du selv prøve kræfter med at kokkerere autentisk balinesisk mad, er der mange steder mulighed for at deltage i madkurser. Det er virkelig også en oplevelse, hvor du får en forståelse af, hvordan de sammensætter de velkendte smage fra Bali.

Læs mere
Oplev Balis fantastiske natur- og dyreliv

Bali er meget mere end bare strand og vand. Den berømte ferieø er også grøn og frodig, og byder på de skønneste naturområder, hvor du kan gå på opdagelse i flotte omgivelser og nyde eksotisk dyreliv og flotte landskaber. Herunder kan du se nærmere på et lille udsnit af de fantastiske dyre- og naturoplevelser der venter dig på din rejse til den indonesiske ø, Bali.

Vandreture omkring Munduk

Vil du opleve et anderledes klima på Bali, er Munduk stedet, du skal tage hen. Du følger en sti, der byder på smukke omgivelser, hvor du ender ved landsbyen Munduk på toppen af et bjerg. Heroppe vil du opleve et lidt koldere klima. Derudover er der smukke vandfald og stier langs frugtplantager. Tager du herop, må du ikke snyde dig selv for at opleve udsigten ved solopgang eller solnedgang.

Læs mere
Vandring til toppen af Mount Batur

Mount Agung er Balis højeste og mest hellige bjerg. På 3.142 m kan dens top ses fra den anden side af øen, og den hinduistiske befolkning stiller alle deres senge hen imod den og sover med hovedet pegende i dens retning som et tegn på respekt. Det sidste store udbrud var i 1963, men krateret ryger og bølger ofte stadig. Balis Mother Temple of Besakih er bygget højt på skråningerne, og det blev betragtet som mirakuløst, at lavastrømme fra 1963-udbruddet gik glip af templet, og dette øgede bjergets betydning.

Læs mere
Dykning i Bali Bharat

Bali Barat Nationalpark er blandt andet et sted, der er oplagt at besøge. Parken byder på savanner, monsunskove, koraløer og mangrove. Derudover finder du også resterne fra fire vulkanbjerge i midten af parken. Parken byder også på et rigt dyreliv og huser omkring 160 forskellige dyrearter, både til lands, til vands og i luften. Er du heldig, kan det være, du ser den truede balistær.

Læs mere