Se vores gode tilbud på ø-hop rejser

Ø-hop er en ideel måde at opleve flere destinationer på bare én ferie. Hvorfor bare blive ét sted, når du kan kombinere flere højdepunkter på samme tid? Nyd udsigten over de eksotiske øers maleriske strande, mens du slapper af i skyggen af palmernes dække. Hos Elcano Travel har vi valgt at fokusere på de smukkeste øer i verden, særligt i Asien og Det Indiske Ocean, hvor du kan vælge mellem drømmerejser til blandt andet:

Ø-hop Thailand

Hvide sandstrande, et klart turkisblåt hav, frodig grøn tropisk vegetation som baggrund og en azurblå himmel – du kan nyde denne kontrastfulde natur, mens du rejser fra ø til ø i Thailand. Fra små, individuelle overnatningssteder til luksuriøse wellness-resorts tilbyder øerne alt, hvad du kan drømme om til din velfortjente ferie.  

Ø-hop Maldiverne

Maldivernes 26 atoller ligger smukt i det dybblå Indiske Ocean. Fortryllende laguner og rev, der vrimler med fisk, kendetegner det romantiske billede af det eftertragtede rejsemål, ligesom de hvide strande og palmeskove. Endelig kan det eksotiske marineliv måske friste dig til at snorkle eller dykke.

Ø-hop Bali

Indonesien er den største ø-nation i verden og det tredjestørste land i Asien, der er så meget at opdage! Vi stiller skarpt på især øerne Bali, Nusa Lembongan, Gili-øerne og Lombok. Slap af på hvide sandstrande, opdag eksotiske planter og dyr og beundre majestætiske templer. Lad os tage dig til den vidunderlige ø-verden omkring Bali.

Populære ø-hop rejser

Læs mere

Udforsk vores mest populære ø-hop destinationer:

Alle vores rejser kan skræddersys og tilpasses til lige præcis dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev

Fandt du ikke hvad du søgte?

Gå til en af de andre temasider:

Fra DKK 13.300,-
Bandos Island - Den perfekte ø-ferie

11 dage
Bandos Island, er en skøn ø med palmer, omgivet af det smukkeste vand og rigtig mange aktiviteter. Her opfyldes drømmen om bountyferien, da I bor i smukke villaer med enten kig til havet eller direkte over lagunen. Maden er et kapitel for sig - og børnene kan hygge i legeområdet med børne-klubben. På denne rejse har vi valgt at fokusere på udpræget afslapning.

Fra DKK 10.540,-
Bali med ø-hop på Gili og Nusa Lembongan

16 dage
Det første stop på rejsen er i Ubud - Et perfekt udgangspunkt for øens mange oplevelser. Fortsæt med båd mod Gili-øernes turkisblå hav, smukke hvide sandstrande og havskildpadder. Sidste stop er den hyggelige Nusa Lembongan ø, som får færre besøgende, men som stadig byder på mange store naturoplevelser og skønne sandstrande !

Fra DKK 12.055,-
Koh Samui, Koh Tao & Koh Phangan

16 dage
Velkommen til Thailandbugten, foran dig venter der både strand- og naturoplevelser i verdensklasse! Glæd dig til Koh Samui's junglebeklædte sandstrande, den idylliske dykkerø Koh Tao og den stemningsfyldte Koh Phangan! En ferie med god tid til både afslapning og oplevelser, mens du udforsker bugtens tre mest populære øer.

Fra DKK 10.925,-
Den ultimative ø-hop: Koh Lanta, Koh Mook & Koh Ngai

16 dage
Det sydlige Thailand og Andamankysten er det rene paradis! På denne rejse tager vi dig med til tre af områdets mest attraktive øer, der hver i sær har nogle fantastiske opholdssteder, oplevelser, naturområder og ikke mindst perfekte hvide sandstrande, til mange gode timers snorkling, solbadning eller bare en gåtur og afslapning på stranden.

Vi skræddersyr din rejse sammen med dig

Alle vores rejseforslag kan naturligvis tilpasses individuelt, så de passer til lige præcis dine ønsker! Dette med rejsedatoen, flyafgange, hoteller, transfers og andre oplevelser, uden separate utrygge reservationer. Vi kombinerer også gerne flere forskellige temaer og destinationer, og booker altid hele din individuelle rejse som en samlet pakkerejse.

Få et tilbud

Ønsker du et skræddersyet rejsetilbud så kan du anvende vores tilbudsformular. Klik på linket her nedenfor, og en af vores erfarne rejsespecialister vender tilbage med et tilbud som matcher dine ønsker.

Tal med en rejsespecialist

Mail og telefon
Send os en mail på info@elcano-travel.dk eller ring til os på 7015 4545.

Åbningstider
Mandag til fredag:  kl. 9:30 - 16:00

Besøgsadresse
Elcano Travel
Sydvestvej 15, 4. sal
2600 Glostrup

Mød os på
Facebook og Instagram

Vi glæder os til at høre om dine rejsedrømme!

Kontakt os

Send os dine spørgsmål og vi kontakter dig indenfor den førstkommende hverdag.