Øhop til de smukkeste øer i verden

Øhop er ideel til at opleve flere øer på bare én ferie. Hvorfor bare blive ét sted, når du kan kombinere flere højdepunkter på samme tid? Nyd udsigten over de eksotiske øers maleriske strande, mens du slapper af i skyggen af palmernes dække. Hos Elcano Travel har vi valgt at fokusere på Asien og Det Indiske Ocean, hvor du kan vælge mellem drømmerejser til 

Øhop Thailand
Hvide sandstrande, et klart turkisblåt hav, frodig grøn tropisk vegetation som baggrund og en azurblå himmel – du kan nyde denne kontrastfulde natur, mens du rejser fra ø til ø i Thailand. Fra små, individuelle overnatningssteder til luksuriøse wellness-resorts tilbyder øerne alt, hvad du kan drømme om til din velfortjente ferie.

Øhop Maldiverne
Maldivernes 26 atoller ligger smukt i det dybblå Indiske Ocean. Fortryllende laguner og rev, der vrimler med fisk, kendetegner det romantiske billede af det eftertragtede rejsemål, ligesom de hvide strande og palmeskove. Endelig kan det eksotiske marineliv måske friste dig til at snorkle eller dykke.

Øhop Bali
Indonesien er den største ø-nation i verden og også det tredjestørste land i Asien. Indonesien er enormt, og der er så meget at opdage. Vi har dog stillet skarpt på især øerne Bali, Nusa Lembongan, Gili-øerne og Lombok. Slap af på hvide sandstrande, opdag eksotiske planter og dyr og beundre majestætiske templer. Lad os tage dig til den vidunderlige ø-verden omkring Bali.

Vi skræddersyr dit øhop sammen med dig

Herunder er tre gode bud på den perfekte ø-hop. Alle vores nedenstående rejseforslag kan naturligvis tilpasses individuelt, så de passer til lige præcis dine ønsker! Dette med rejsedatoen, flyafgange, hoteller, transfers og øer efter dine ønsker eller kombinere dem med andre destinationer. Elcano Travel er specialisten til din ø-ferie. Ingen separate utrygge reservationer – da vi booker din individuelle øhop rejse som en pakkerejse.

Fra DKK 10.925,-
Ø-hop Thailands vestkyst

16 dage
Idyl og ø-paradis venter på Thailands vestkyst! Oplev det uberørte og turkisfarvede Andamanerhav.

Fra DKK 13.300,-
Bandos Island 4★

10 dage
En skøn palmeø omgivet af det smukkeste vand og rigtige mange aktiviteter for både store og små

Fra DKK 10.540,-
Bali med ø-hop

16 dage
Den perfekte Indonsiske ø-hop ferie! Oplev Giliøernes bountystrande og Nusa Lembongans smukke natur.