Se vores gode tilbud på parferie

Tag din partner i hånden og lad Elcano Travel hjælpe jer væk fra hverdagen mod luksuriøse omgivelser og eventyr! Vi hjælper med rejser til de smukkeste steder i verden, og uanset om I er til ren luksus, romantisk stemning eller en idyllisk øde ø, så har vi en rejse til jer. Der er mange spændende muligheder, særligt i Asien og Det indiske Ocean, men vi hjælper jer også gerne mod verdens mere afsides hjørner, til de steder som vi kun tør drømme om!

Luksus i Thailand

Thailand er kendt for sin tropiske skønhed, fantastiske strande, autentiske kultur og imødekommende folk, og den perfekte destination hvis man overvejer en luksusriøs parferie! De gode parvenlige resorts tilbyder afslappende spa-behandlinger, private villaer med udsigt over havet, gourmetmad og mange andre bekvemmeligheder.

Romantisk getaway til Dubai

Dubai er et oplagt getaway hvis man ønsker dejlig varme, luksuriøse hoteller, spændende seværdigheder og skønne sandstrande ! Dubai byder desuden på oplagte aktiviteter at nyde med sin partner, såsom romantisk sejltur langs Dubai Creek, varmluftballontur over ørkenen eller middag i verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

Ø-paradis på Maldiverne

Maldiverne er en ideel destination for en romantisk parferie, med smukke strande, krystalklart vand og luksuriøse villaer ude på vandet. Maldiverne er desuden kendt for deres luksusresorts, som tilbyder en afslappende atmosfære, spa-behandlinger og kulinariske oplevelser, typisk beliggende på små privatejede øer.

Populære parferier

Læs mere

Udforsk vores mest populære parferie destinationer:

Alle vores rejser kan skræddersys og tilpasses til lige præcis jeres ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev

Fra DKK 11.270,-
Khao Lak & Strandferie med luksus

15 dage
Khao Lak er en fantastisk destination for par, der ønsker at slappe af og nyde et smukt og roligt område af Thailand. JW Marriott Resort i Khao Lak tilbyder en luksuriøs og afslappende oplevelse, med skønne faciliteter og en høj standard for gæstfrihed. Der er flere pools, spa-behandlinger, fitnesscenter og flere restauranter at vælge imellem.

Fra DKK 13.260,-
The Barefoot - 3★+ | Autentisk paradis

10 dage
The Barefoot Eco Hotel ligger perfekt - direkte ned til stranden, hvor der er hvidt sand og krystalblåt hav. En ferie her har det hele. Der er pool, masser af aktiviteter, god mad og samtidig ligger hotellet på en offentlig ø, hvilket betyder besøg i den lokale havn og indblik i den lokale kultur.

Fra DKK 5.995,-
Bur Dubai & Det historiske Dubai

7 dage

Oplev den ultramoderne by, Dubai. På rejsen bor vi i det historiske Dubai og bydelen, Bur Dubai, der med sine basarer og historiske bygninger giver et spændende indblik i det gamle Arabien. Samtidig er det med bydelens beliggenhed stadig let at komme til alt det andet, som Dubai også indeholder!

Fra DKK 24.400,-
Det bedste af Hawaii

17 dage
På denne rejse vil du få muligheden for at opleve de forskellige sider af Hawaii. Vi besøger de tre mest betydningsfulde øer; O'ahu, Island of Hawaii og Maui, hver unik og forskelligartet. Oplev de lokales gæstfrihed, smukke strande, parker og vulkaner. 

Vi skræddersyr din rejse sammen med dig

Alle vores rejseforslag kan naturligvis tilpasses individuelt, så de passer til lige præcis dine ønsker! Dette med rejsedatoen, flyafgange, hoteller, transfers og andre oplevelser, uden separate utrygge reservationer. Vi kombinerer også gerne flere forskellige temaer og destinationer, og booker altid hele din individuelle rejse som en samlet pakkerejse.

Få et tilbud

Ønsker du et skræddersyet rejsetilbud så kan du anvende vores tilbudsformular. Klik på linket her nedenfor, og en af vores erfarne rejsespecialister vender tilbage med et tilbud som matcher dine ønsker.

Tal med en rejsespecialist

Mail og telefon
Send os en mail på info@elcano-travel.dk eller ring til os på 7015 4545.

Åbningstider
Mandag til fredag:  kl. 9:30 - 16:00

Besøgsadresse
Elcano Travel
Sydvestvej 15, 4. sal
2600 Glostrup

Mød os på
Facebook og Instagram

Vi glæder os til at høre om dine rejsedrømme!

Kontakt os

Send os dine spørgsmål og vi kontakter dig indenfor den førstkommende hverdag.