Rejser til de smukke bountyøer Seychellerne, Mauritius og Maldiverne

Når du rejser til det Indiske Ocean er det lige så smukt som de billeder du har set hjemmefra. Billedskønne strande, kridhvidt sand, laguner, palmer og meget mere. Der er hundredvis af uimodståelige øer spredt over Det Indiske Ocean, ferier hertil er dermed lig med skønne ø-ferier. Her har vi flere forskellige muligheder som fx Mauritius, Maldiverne eller Seychellerne. Alle kendte for luksuriøse resorts, smuk natur og en dejlig afslappende atmosfære. Flere af destinationerne i Det Indiske Ocean er særlig velegnet til romantiske bryllupsrejser og afslappende badeferier, men det er bestemt også en populær destination til børnefamilierne.
Læs mere her
Klima og sæson

Når du skal bestille en rejse til Det Indiske Ocean, skal du være opmærksom på klimaet og sæsonen for din booking.

Maldiverne er for eksempel særligt populært at besøge i månederne mellem november og april. Her er vejret tørt, dagene lange og lyse og temperaturerne mellem 25-35 grader. Luftfugtigheden er stadig forholdsvis høj i denne periode, så der kan forekomme lette regnskyl. Regntiden kan du opleve i månederne mellem maj og oktober, hvor luftfugtigheden er særdeles høj, det samme er temperaturer og der kommer flere stærke regnbyger, og måske endda orkaner eller cykloner.

Maldiverne er dog et populært rejsemål for turister året rundt, naturligvis særligt i tørkesæsonen, men også i regntiden da hotellerne, og turistattraktioner ofte er billigere og dagene er stadig varme med mange soltimer.

På Seychellerne og Mauritius er det den anden vej rundt. Her er der ligeledes varmt og fugtigt året rundt, med temperaturer mellem 24-32 grader. Dog er der her tørkesæson i månederne mellem maj til oktober, hvor det er særlig varmt og regnbygerne er sjældne. Det er også i denne periode der er flest turister, særligt surfere strømmer til Seychellerne i disse måneder. I november til marts er der ligeledes meget varmt, men dette er også regntiden, hvor der også er høj fugtighed. Det er også i denne periode plantelivet og vegetationen er i fuldt flor, og dermed en særlig populær sæson for vandrere.

Sol, strand, vand og masser af luksus

Det Indiske Ocean er for mange ensbetydende med et sandt paradis på jord. Her kan du lade dagene gå med at bade ved nogle af verdens smukkeste strande, nyde bølgernes brusen fra en liggestol under palmerne, leve af eksotisk frugt og friskfanget fiske og virkelig få ladet batterierne op. Foruden strandliv byder Det Indiske Ocean også på en masse fantastiske naturoplevelser. Besøg nogle af de mange frodige nationalparker med storslåede vandfald, eller begiv dig under havets overflade og spot farverige fisk, havskildpadder og endeløse koralrev. Der er rigeligt at tage sig til i Det Indiske Ocean, det er bare med at komme afsted.

background graphic