Se vores gode tilbud på safari rejser

Glæd dig til gyldne solnedgange bag giraffernes lange halse, samt vilde landskaber, der strækker sig så langt øjet rækker. Oplev Sydafrikas kosmopolitiske byer, Østafrikas klassiske savanne og de smukke strande i Det Indiske Ocean. Med rejsen til Afrika åbenbares et kontinent, som der skal bruges mere end et liv til at udforske fuldt ud. Uanset hvad dine rejsedrømme er, kan vi hjælpe dig med at arrangere din drømmerejse til Afrika!

Safari i Sydafrika

Besøg nogle af de mange nationalparker og mød den Sydafrikas bush, f.eks. det storslåede Kruger nationalpark eller det malariefrie Mabula nationalpark, der kun ligger en halv times kørsel fra Johannesburg. Nyd det store udvalg af dyre-, fugle- og planteliv; de forskelligartede landskaber lige fra græssletter til klippfremspring, der skaber et ideelt levested for de frit omstrejfende "Big Five".

Safari i Østafrika

Østafrika har længe været etableret som en fremragende destination for safarirejser og har et rigt dyreliv med ikoniske landskaber og rigelig med indkvartering, der passer til ethvert budget. Vores safarier i Kenya omfatter skønne lodges, oplevelsesrige game drives, bush-vandringer og mulighed for ridning, samt en af Kenyas bedste og mest unikke oplevelser: muligheden for at møde masai-folket.

Dyreliv i Asien

Når du planlægger en rejse til Asien kan et af de første og måske største dilemmaer du støder på være, at vælge hvor i Asien du vil rejse hen. Der er så mange muligheder, og hvert land, område, by og ø har sin helt egen charme, og unikke dyreliv. Vi anbefaler særligt de mange storslåede nationalparker i Thailand, samt de gode muligheder for jungletrekking og dyreliv, der findes i Sumatras dybe regnskov.

Populære safarirejser

Læs mere

Udforsk vores mest populære safari og dyreliv destinationer:

Alle vores rejser kan skræddersys og tilpasses til lige præcis dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev

Fra DKK 15.470,-
Mabula Game Reserve - Big Five Safari

10 dage
Et ekstraordinært møde med Sydafrikas bush venter dig på Mabula Game Reserve, der kun ligger to en halv times kørsel fra Johannesburg, i den malariafrie Waterberg-region. Her står den på en uges luksuriøs afslapning og skønne safari game drives! Tag på udkig efter "The Big Five" og endda "The Small Five", i alt fra græssletter til klippefremspring, der skaber en magisk dyrelivsoplevelse, du aldrig vil glemme.

Fra DKK 17.510,-
Komodovaraner, ø-hop & Bali rundrejse

16 dage
Det første stop på rejsen er Balis hjerte i Ubud - det perfekte udgangspunkt for øens mange kulturelle oplevelser! Fortsæt med fly mod din ø-hop tur på Flores, hvor de smukke vulkanlandskaber danner en perfekt ramme omkring de kæmpemæssige komodovaraner, der kalder disse øer deres hjem. Afslut på Bali, med god tid til strand og afslapning.

Fra DKK 13.485,-
Bangkok, Elephant Hills & Khao Lak

15 dage
Start i Bangkok med gyldne templer, farverige markeder og den charmerende blanding af gamle traditioner og den moderne verden. Efterfølgende står rejsen på 3 skønne dage hos de anmelderroste Elephant Hills i Khao Sok National Park, med smukt natur og rigt dyreliv. Afslut med velfortjent afslapning på Khao Laks fredfyldte og uspolerede strande.

Vi skræddersyr din rejse sammen med dig

Alle vores rejseforslag kan naturligvis tilpasses individuelt, så de passer til lige præcis dine ønsker! Dette med rejsedatoen, flyafgange, hoteller, transfers og andre oplevelser, uden separate utrygge reservationer. Vi kombinerer også gerne flere forskellige temaer og destinationer, og booker altid hele din individuelle rejse som en samlet pakkerejse.

Få et tilbud

Ønsker du et skræddersyet rejsetilbud så kan du anvende vores tilbudsformular. Klik på linket her nedenfor, og en af vores erfarne rejsespecialister vender tilbage med et tilbud som matcher dine ønsker.

Tal med en rejsespecialist

Mail og telefon
Send os en mail på info@elcano-travel.dk eller ring til os på 7015 4545.

Åbningstider
Mandag til fredag:  kl. 9:30 - 16:00

Besøgsadresse
Elcano Travel
Sydvestvej 15, 4. sal
2600 Glostrup

Mød os på
Facebook og Instagram

Vi glæder os til at høre om dine rejsedrømme!

Kontakt os

Send os dine spørgsmål og vi kontakter dig indenfor den førstkommende hverdag.