Se vores gode tilbud på rundrejser

Hvorfor bare blive ét sted, når du kan kombinere flere højdepunkter på samme tid? Få hjælp af os til at vælge mellem de absolut bedste baser til lige præcis din rejse, så sikrer vi os at du får den perfekte balance mellem oplevelser og afslapning, helt efter dine ønsker. Oplev pragtfulde naturlandskaber, spændende byer, fascinerende historie, store gastronomiske og kulturelle oplevelser, seværdigheder samt afslapning på smukke strande.

Natur i Asien

Mange forskellige naturoplevelser venter dig i Asien, og oftest finder du eksotiske hvide sandstrande samt dyb og frodig jungle, inden for en ganske overskuelig radius. Vi kan hjælpe dig med at sammensætte præcis den rejse du drømmer om, eller lad dig inspirere af et af vores rejseforslag. Glæd dig til de mange skønne oplevelser at finde i den asiatiske natur og nationalparker.

Dyreliv i Afrika

Naturen og dyrelivet er generelt helt spektakulært i Afrika, og der er masser at opleve for dig der ønsker at udforske savannen, bjerge, vandfald, ørken og meget mere. En rejse med safari er naturligvis også på programmet når du besøger Afrika, vi tilbyder blandt andet safarirejser til Kenya og Sydafrika, hvor der er mulighed for at spotte nogle af de kendte dyr på savannen. 

Kør-selv ferie i USA

USA er indbegrebet af tilgængelig storslåede natur, og vi hjælper gerne med at planlægge den helt rigtige roadtrip. Tal med os om jeres ønsker og så opbygger vi sammen de bedste mulige rammer for netop jeres rejse. Vi sørger for at I får den bedst mulige rute, med et fokus på de største seværdigheder, så I kommer afsted på den helt rigtige drømmerejse.

Populære rundrejser

Læs mere

Udforsk vores mest populære rundrejse destinationer:

Alle vores rejser kan skræddersys og tilpasses til lige præcis dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev

Fra DKK 13.815,-
De bedste Nationalparker i USA

16 dage
Det amerikanske vesten er hjemsted for nogle af verdens største naturlige vidundere. Denne tur er sammensat med de absolut bedste! Start i Los Angeles og kryds Mojaveørkenen til Las Vegas. Besøg Zion, Bryce Canyon, Grand Canyon, Yellowstone nationakparkerne m. fl. og afslut din naturskønne roadtrip med velfortjent strand og afslapning i Los Angeles.

Fra DKK 24.930,-
Cape Town, Garden Route & Kruger Safari

14 dage
Nyd flere gode dage i Cape Town samt den verdensberømte Garden Route med private udflugter fyldt med naturoplevelser. Afsluttende møder du den afrikanske bush, i den verdenskendte Kruger National Park, hvor den står på flere spændende game drives.

Fra DKK 13.450,-
Ø-hop og fantastisk natur i Khao Sok

15 dage
Khao Laks kilometerlange indbydende sandstrande byder dig velkommen til to uger med store Thailand oplevelser, blandt andet fortsætter rejsen til det naturskønne Khao Sok Nationalpark, hvor et 3-dages ophold venter på det populære Elephant Hills. Efterfølgende er det tid til idyl, natur, god strand og velfortjent afslapning, på den smukke og stille ø Koh Yao.

Fra DKK 13.490,-
Sumatras orangutanger & Balis strande

16 dage
Kom dybt ind i den frodige jungle og oplev orangutanger, trek op på toppen af en vulkan og besøg en af verdens største vulkansøer, Lake Toba, hvor du kommer helt tæt på kulturen og de traditionsrige stammefolk. Afslut rejsen på Bali, hvor der er god tid til strand og afslapning.

Vi skræddersyr din rejse sammen med dig

Alle vores rejseforslag kan naturligvis tilpasses individuelt, så de passer til lige præcis dine ønsker! Dette med rejsedatoen, flyafgange, hoteller, transfers og andre oplevelser, uden separate utrygge reservationer. Vi kombinerer også gerne flere forskellige temaer og destinationer, og booker altid hele din individuelle rejse som en samlet pakkerejse.

Få et tilbud

Ønsker du et skræddersyet rejsetilbud så kan du anvende vores tilbudsformular. Klik på linket her nedenfor, og en af vores erfarne rejsespecialister vender tilbage med et tilbud som matcher dine ønsker.

Tal med en rejsespecialist

Mail og telefon
Send os en mail på info@elcano-travel.dk eller ring til os på 7015 4545.

Åbningstider
Mandag til fredag:  kl. 9:30 - 16:00

Besøgsadresse
Elcano Travel
Sydvestvej 15, 4. sal
2600 Glostrup

Mød os på
Facebook og Instagram

Vi glæder os til at høre om dine rejsedrømme!

Kontakt os

Send os dine spørgsmål og vi kontakter dig indenfor den førstkommende hverdag.