Se vores gode tilbud på strandferie

Der er smukke og badevenlige strande mange steder i verden, vi har dog en særlig forkærlighed til Asien og Det indiske Ocean. Vi kigger konstant på nye spændende destinationer, og udvælger løbende de allerbedste rejser til vores kunder. Vi hjælper dig afsted til de smukkeste strande i hele verden, og finder den helt rigtige destination, uanset om du er til en ægte bountyø, all-inclusive, naturrige omgivelser eller til et ophold med luksus.

Strandferie med oplevelser

Oplev de smukkeste oversøiske destinationer, fra den perfekte base ved stranden. Vi skaber de bedst mulige rammer for en skøn badeferie, med oplevelser! Oplev nogle af Asiens bedste destinationer, eller drøm dig videre mod Stillehavet, Det Indiske Ocean eller Caribien. Vi hjælper med rejser til alle verdens hjørner, og tilbyder gerne en destination med spændende aktiviteter i nærområdet.

Strandferie med natur

Krystalklart vand, hvidt sand, en uimodståelige tropisk natur og farverigt junglelandskab. Disse rammer danner grundlag for mange af vores rejser, der har en fantastisk naturlig skønhed. Man kan opleve spektakulære koralrev, tropiske regnskove, vulkaner, vandfald, bjerge og meget mere. Disse steder giver en unik rejseoplevelse, som man ikke kan få mange steder i verden.

Strandferie med luksus

Gør dig klar på en luksuriøs oversøisk strandferie, med en eksklusiv og forkælet oplevelse, hvor du kan nyde førsteklasses indkvartering, gourmetmad og en høj grad af personlig service. Vi nøje udvalgte destinationer og opholdssteder, med skønne afslappende omgivelser, men hjælper også gerne med at finde frem til endnu flere spændende destinationer og opholdssteder sammen med dig!

Populære strandferier

Læs mere

Udforsk vores mest populære strandferie destinationer:

Alle vores rejser kan skræddersys og tilpasses til lige præcis dine ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev

Fra DKK 11.890,-
Rundrejse på Bali med skjulte naturperler i nord

16 dage
Ubud er det perfekte udgangspunkt for øens mange kulturelle oplevelser! Fortsæt mod det naturskønne nord, hvor der er god tid til både højlandets skønne vandfald omkring Munduk, samt de flotte kyster ved Pemuteran, der byder på verdensklasse snorkling og dykning. I Sanur Beach har du mulighed for at suge den sidste balinesiske kultur og stemning til dig. 

Fra DKK 13.300,-
Bandos Island - Den perfekte ø-ferie

11 dage
Bandos Island, er en skøn ø med palmer, omgivet af det smukkeste vand og rigtig mange aktiviteter. Her opfyldes drømmen om bountyferien, da I bor i smukke villaer med enten kig til havet eller direkte over lagunen. Maden er et kapitel for sig - og børnene kan hygge i legeområdet med børne-klubben. På denne rejse har vi valgt at fokusere på udpræget afslapning.

Fra DKK 11.345,-
Sydthailands strande & fantastiske Khao Sok

15 dage
Khao Laks kilometerlange indbydende sandstrande byder dig velkommen til to uger med store Thailand oplevelser, blandt andet fortsætter rejsen til det naturskønne Khao Sok Nationalpark, hvor et 3-dages ophold venter på det populære Elephant Hills. Efterfølgende er det tid til at have en hel uge hvor den står på skøn badeferie og afslapning i Phuket.

Fra DKK 12.055,-
Koh Samui, Koh Tao & Koh Phangan

16 dage
Velkommen til Thailandbugten, foran dig venter der både strand- og naturoplevelser i verdensklasse! Glæd dig til Koh Samui's junglebeklædte sandstrande, den idylliske dykkerø Koh Tao og den stemningsfyldte Koh Phangan! En ferie med god tid til både afslapning og oplevelser, mens du udforsker bugtens tre mest populære øer.

Vi skræddersyr din rejse sammen med dig

Alle vores rejseforslag kan naturligvis tilpasses individuelt, så de passer til lige præcis dine ønsker! Dette med rejsedatoen, flyafgange, hoteller, transfers og andre oplevelser, uden separate utrygge reservationer. Vi kombinerer også gerne flere forskellige temaer og destinationer, og booker altid hele din individuelle rejse som en samlet pakkerejse.

Få et tilbud

Ønsker du et skræddersyet rejsetilbud så kan du anvende vores tilbudsformular. Klik på linket her nedenfor, og en af vores erfarne rejsespecialister vender tilbage med et tilbud som matcher dine ønsker.

Tal med en rejsespecialist

Mail og telefon
Send os en mail på info@elcano-travel.dk eller ring til os på 7015 4545.

Åbningstider
Mandag til fredag:  kl. 9:30 - 16:00

Besøgsadresse
Elcano Travel
Sydvestvej 15, 4. sal
2600 Glostrup

Mød os på
Facebook og Instagram

Vi glæder os til at høre om dine rejsedrømme!

Kontakt os

Send os dine spørgsmål og vi kontakter dig indenfor den førstkommende hverdag.