Nyd smukke omgivelser og afslappet atmosfære i Khanom

Drømmer du om en badeferie væk fra de store turistflokke og vilde aktiviteter. Rejs væk til dette tropiske tilflugtssted, det eventyrlige og autentiske område Khanom midt i Thailand. Lad drømmen gå i opfyldelse! Beliggende på fastlandet ud til kysten, kan du være sikker på en lang perfekt strand på Khanom med lækkert sand, og med tonsvis af muligheder for at have en aktiv ferie, er der garanti for at du ikke vil kede dig på din ferie til dette paradis! Den lille landsby ved Thailandsbugten har 11.000 indbyggere, som hovedsageligt lever af fiskeri og landbrug. Byen ligger i den sydlige provins Nakhon Si Thammarat som endnu ikke er blevet destination for store horder af turister. Nyd en stille getaway til Khanom, og oplev den rolige og afslappede atmosfære området byder på.
Billeder fra Khanom
Hvad skal man opleve i Khanom

Khanoms hovedattraktion er den 12 km lange strand med perfekt badevand til hele familien. Selvom byen er lille, er det stadig let at finde små lokale restauranter og fine butikker. Derudover kan du også besøge det ugentlige marked i byen, fiskerihavnene eller tage på spændende udflugter i den omkringliggende natur.

Khanom har adskillige gemte områder hvor du kan finde helt uspolerede strande, vandfald og grotter. Tag også forbi naturparken Khao Luang nord for Khanom.

Khanom er særligt kendt for sine lyserøde definer. Hop på en af de mange bådture der tilbydes, og kryds fingre for at du kan spotte nogle af disse helt særlige og sjældne dyr på din tur.

Læs mere om Thailands strande her.

Klima i Khanom

Khanom er en perfekt stranddestination til dig der ønsker at nyde din ferie langs vandkanten. I månederne november og december er der monsun i området, hvilket kan byde på kraftig regn. Hvis du vil besøge Khanom på din rejse, anbefaler vi derfor at rejse hertil i en af de mange andre måneder i løbet af året, hvor vejret er mere stabilt.

Bemærkelsesværdig resort

Beliggende langs Thailands sydlige kystlinje, lidt off the beaten track, byder Khanom på en skønhed og autenticitet, der skiller sig ud fra de mere turistede destinationer i landet. En af de mest bemærkelsesværdige resorts, der bidrager til at fremhæve denne skønhed, er Aava Resort

Aava Resort i Khanom er mere end bare et sted at bo - det er en oplevelse i sig selv. Ejet af finner, kombinerer dette resort thailandsk gæstfrihed med nordisk elegance og komfort.  

background graphic