Se vores gode tilbud på familieferie

Vi vil gerne give vores børn gode og spændende rejseoplevelser med nye indtryk fra hele verden hvor der både er tid til sjov og afslapning ved poolen, opleve anderledes kulturer og nye smagsoplevelser. Samtidigt vil vi gerne selv have nye oplevelser – måske endda udleve nogle feriedrømme. Lad dig ikke begrænse. Hos Elcano Travel kan du vælge mellem familievenlige rejser til blandt andet:

Safari i Afrika

At rejse på safari med dine børn kan være en fantastisk måde at tilbringe tid sammen på og opleve vilde dyr i deres naturlige habitat. På en safarirejse lære børnene om forskellige dyrearter og deres adfærd i naturen, samtidigt med de også lære om økosystemer, klima og geografi. Tag dine børn med på en safari rejse i Afrika, og giv dem en fantastisk oplevelse!

Strand med oplevelser i Asien

Asien har nogle af de smukkeste strande og tropiske øer i verden. Glæd jer til paradis, med krystalklart vand, hvide sandstrande og palmer. Samtidigt med verdensklasse strande har Asien også en rig og forskelligartet kultur. Lad børnene gå på opdagelse i landenes lokale skikke, traditioner og madkultur, og giv dem en unik og spændende rejseoplevelse.

Kør-selv ferie i USA

Oplev den naturlige skønhed i jeres eget tempo, med et roadtrip hvor I udforsker USAs spændende storbyer og naturlige skønhed. Kør på tværs af landet og oplev de spektakulære landskaber, nationalparkerne, bjerge, ørkener og kyster. Hop i en forlystelsespark på vejen og slut rejsen med et ophold i storbyen eller på stranden, hvor den står på velfortjent afslapning.

Populære familievenlige rejser

Alle vores rejser kan skræddersys og tilpasses til lige præcis jeres ønsker. Udforsk vores mest populære familievenlige destinationer:

Tilmeld nyhedsbrev

Fra DKK 13.230,-
Cape Town & Sun City Safari

11 dage
I Cape Town står den på to aktivitetsfyldte dage, hvor vi har samlet de bedste familievenlige oplevelser som bare skal opleves, når man er i Cape Town med små og store børn. Et familievenligt paradis venter jer på det overdådige Sun City Resort! Slap af ved poolen, tag i deres skønne vandland med vilde vandrutsjebaner, gå en tur i den smukke natur og kom på uforglemmelige safari oplevelser.

Fra DKK 10.405,-
Kultur i Ubud & afslapning på Sanur Beach

16 dage
I over et århundrede har Ubud været Balis centrum for kunst, dans og musik. Forskellige elegante villaer kan findes i dens udkant, med udsigt over nogle af de mest fantastiske landskaber i hele provinsen. Fortsæt til Sanur Beach, hvor du finder et bredt udvalg af lokale butikker, restauranter og barer, og for alvor oplever den balinesiske kultur og stemning. Vi anbefaler at leje en cykel og udforske Sanurs boardwalk ved stranden om morgenen til solopgang.

Fra DKK 14.030,-
Skøn badeferie ved Khanom & Koh Samui

15 dage
Kombinér det skønne Koh Samui med drømmen om en badeferie væk fra de store turistflokke og vilde aktiviteter. Rejs væk til dette tropiske tilflugtssted, det eventyrlige og autentiske område Khanom midt i Thailand. Lad drømmen gå i opfyldelse! Beliggende på fastlandet ud til kysten, kan du være sikker på en lang perfekt strand på Khanom med lækkert sand, og med tonsvis af muligheder for at have en aktiv ferie.

Fra DKK 10.600,-
Det bedste af Florida med Key West

12 dage
Se Floridas bedste destinationer! Rundtur i et roligt tempo og med tid til at opleve hver by med flere overnatninger. Et ægte roadtrip eventyr venter, og med billeje styrer I selv tempoet, og skaber jeres egne unikke oplevelser. Floridas mange seværdigheder og forlystelsesparker byder på rejseoplevelser for både store og små, samtidigt med at der er et utal af smukke strandområder, at stoppe ved undervejs.

Rejs ud i hele verden og tag børnene med

Vi vil gerne give vores børn gode og spændende rejseoplevelser med nye indtryk fra hele verden hvor der både er tid til sjov og afslapning ved poolen, opleve anderledes kulturer og nye smagsoplevelser. Samtidigt vil vi gerne selv have nye oplevelser – måske endda udleve nogle feriedrømme. Lad dig ikke begrænse.

Du kender dine børn, og du vil måske endda blive overrasket over, hvor meget der kan lade sig gøre, når man ikke er i de vante rammer. Det er bare at kaste sig ud i det!

Nogen afholder sig måske fra at rejse ud i verden med børnene, fordi børnene er for små, og man tænker at det bliver for besværligt. Men ofte går det faktisk overraskende let. De mindste sover ofte mere, hvilket er kærkomment under transporten, bleer bliver pludselig meget praktisk og som forældre, har I helt sikkert et par tricks, I kan gøre brug af under en flyvetur – fx den pludselige introduktion af favoritlegetøjet. Der er masser af underholdning for de lidt større børn, hvis man altså for en tid suspenderer den sædvanlige ”skærmtidsdiskussion”. Se det i stedet som en win-win. Og hverdagen skal hurtigt nok vende tilbage.

Planlæg rejsen sammen med børnene

Med en god forberedelse hjemmefra får I skabt de optimale forudsætninger for en god ferie.

Alt efter jeres familie, så planlæg tilpas – ikke for lidt og ikke for meget. Skab plads til at komme ned i tempo og hav tid til at gøre det, I spontant får lyst til.

Få talt om, hvilken ferie I gerne vil have. Skal der være fokus på storbylivet med markeder og street food, strand med sandslotte, solbadning eller surfing eller en kombination med naturoplevelser i form af vandring eller i jagten på at spotte nogle af de vilde dyr?

Det er med til at skabe glæde, interesse og engagement. Der kan være meget læring i at rejse, ikke bare i selve oplevelsen, men også allerede inden jeres afrejse. Hvad spiser man? Er der naturreservater? Hvilke dyr lever der? Hvad hedder de største byer, og kommer vi forbi dem?

Skal du have teenagere med på rejsen, så kan det være en idé at overveje, om der er nogle områder/kvarterer, der er mere oplagte end andre. Lad dem planlægge, hvad I skal en eller et par af dagene. Det inviterer dem ind i maskinrummet, engagerer dem  - og så er der garanteret motivation på de udflugter, de selv har være med til at arrangere.

Inspiration

Familieferie

Elcona Travel tilbyder et stort udvalg af rejser som er skræddersyet til børnefamilier. Vores rejser tilbyder den bedste kombination af oplevelser og afslapning ved poolen eller stranden.

Rejser til Thailand

Thailand er et fantastisk land at rejse i med børn. Klimaet, et venligt folkefærd som elsker børn, prisniveauet og lækre børnevenlige strande er blot nogle at grundene til at vælge Thailand.

Ren badeferie med børn

Mange børn er de rene vandhunde, og der er rig mulighed for at finde den perfekte strand til jeres familie. Skal det være ren sandslotte-strand med lavt vand, eller skal der være bølger på vandet, så der kan surfes, eller skal der vare adgang til andre vandsportsaktiviteter? 

Oplev de smukke strande i Thailand med gode snorklingsmuligheder eller tag ud på en af Cambodja paradisøer med det lave vand, eller find kombinationen af bade- og surfstrande. i Sri Lanka.

Smid de mindste i uv-dragten og lad dem boltre sig i de fine hvide sand og lad dem mærke det varme klare badevand. Stranden bliver den foretrukne aktivitet på familieferien!

Storby og børnefamilier

Mange af vores rundrejser har et stopover i en storby inkluderet eller kan tilkøbes. Rundrejser med børn kan sagtens kombineres med 2-3 dage i en spændende storby. Med den rette planlægge og hotel bliver det en oplevelse for hele familien. Ligger man udflugterne i de sene eftermiddagstimer når solen er gået ned er det rig mulighed for at udforske byen. Benyt de varme timer til afslapning i skyggen og en tur i hotellet pool.

Storbyferier med børn byder på mange forskellige oplevelser. Her er der mulighed for mange nye indtryk. I finder livlige markeder, spændende street food i fx Bangkok eller Ho Chi Minh  og mærker storbyens atmosfære, kultur og puls. Når I har bevæget jer rundt i byen, er det helt særligt at vende tilbage til jeres hotel, hvor roen stille og roligt sænker sig. Har I booket jer ind på et hotel med swimmingpool, så skynd jer at hoppe i badetøjet og mærk kontrasten fra byens hektiske sus til udsigten og vandets beroligende effekt. Måske venter der en velfortjent forfriskning i baren?

Bevar minderne

Overvej hvilke rammer der vil passe jer bedst. Hotellet giver ofte følelsen af forkælelse og service.

Man står op og går ned til morgenmaden. Har måske allerede badetøjet på indenunder – for efter maden, så er det direkte i den store pool med den vilde rutsjebane, som kræver lidt mod de første par gange, men som efterhånden bliver mindre og mindre udfordrende. Sørg for at skabe leverum for resten af familien, når de mindste bliver lagt.

Derfor er det en god idé at have en rumfordeling eller et udeareal i forlængelse med værelset, som gør det muligt, at resten af familien kan fortsætte hyggen, når I er på familieferie.

I villaen skaber I her et midlertidigt hjem. Gør rammerne og tempoet til jeres. Morgenmaden her lukker ikke, for den står I ofte selv for. Til gengæld kan I sidde uforstyrret på terrassen og nyde en ekstra kop kaffe, men børnene for længst er hoppet i jeres private pool. Her lærer den mindste senere trygt at svømme.

Stranden bliver måske senere et af dagens udflugtsmål, men poolen bliver mange gange samlingspunktet for familien. 


Hotel eller i villa

Som familie tager I sikkert mange billeder af sjove og mindeværdige øjeblikke. Tag dem frem, når I kommer hjem til hverdagen igen. Udvælg de bedste billeder, som fanger de bedste minder og repræsenterer de forskellige steder, hvis I har rejst rundt på familieferien. Start allerede med flyveturen – her starter ferien med børn. Har I prøvet at lave jer en fotobog? 

Det er en god måde at fastholde og genoptage de hyggelige snakke om den overståede familieferie og god til at inspirere til nye rejser. Samtidigt sikrer I jer et familiealbum, hvor det bliver tydeligt, hvordan børnene udvikler sig fra rejse til rejse.  

Safari med børn

Safari er det oplagte eventyr for børnefamilien. At opleve dyrene fra Løvernes konge eller Madagaskar i virkeligheden og måske endda overnatte i den vilde natur, er en oplevelse af de helt store – ikke kun for de små. 

Se de fantastiske dyr på savannen Serengeti i Tanzania i forbindelse med rejsen til Zanzibar eller i Yala, Hortons Plains og Minneriya -  de tre nationalparker i Sri Lanka. En ting er sikkert; Zoologisk have bliver aldrig det samme igen.

Udflugter og oplevelser

På vores børne- og familievenlige rejser er der rig mulighed for oplevelser og udflugter.  Vælger man blot de rigtige udflugter og oplevelser som er i børnehøjde og undgår lange transporter kan hele familien få en indholdsrig og spændende rejseoplevelse som både indeholder afslapning ved poolen og et møde med spændende kulturer og store naturoplevelser. Neden for at vi givet et bud på udflugter og oplevelser i børnehøjde.

  • besøg en regnskov, gå på udkig efter aberne i træerne og bad i et vandfald
  • besøgt et lokalt marked – rig på både syns-, lugte- og smagsindtryk
  • bådtur hvor i snorkler og nyder en frokost på stranden

Mange af turene er halvdagsture, hvor der stadig er rigeligt med tid til at hoppe i poolen eller gå på stranden, når I kommer retur efter dagens indtryk.

Tips og tricks til udflugten på familieferien

  • Hav altid vand og lidt sødt/snack med i tasken.
  • Hav altid solcreme med høj faktor med i tasken.
  • Lej altid en bil med aircondition, så I har mulighed for at styre temperaturen.
  • Ofte er halvdagsture optimale, for man kan stadig nå hjem og få et par gode timer i poolen efter dagens mange indtryk.
  • Rejs altid med en powerbank, så du kan få ladet op, når du ikke lige er hjemme på jeres base.

Vi skræddersyr din rejse sammen med dig

Alle vores rejseforslag kan naturligvis tilpasses individuelt, så de passer til lige præcis dine ønsker! Dette med rejsedatoen, flyafgange, hoteller, transfers og andre oplevelser, uden separate utrygge reservationer. Vi kombinerer også gerne flere forskellige temaer og destinationer, og booker altid hele din individuelle rejse som en samlet pakkerejse.

Få et tilbud

Ønsker du et skræddersyet rejsetilbud så kan du anvende vores tilbudsformular. Klik på linket her nedenfor, og en af vores erfarne rejsespecialister vender tilbage med et tilbud som matcher dine ønsker.

Tal med en rejsespecialist

Mail og telefon
Send os en mail på info@elcano-travel.dk eller ring til os på 7015 4545.

Åbningstider
Mandag til fredag:  kl. 9:30 - 16:00

Besøgsadresse
Elcano Travel
Sydvestvej 15, 4. sal
2600 Glostrup

Mød os på
Facebook og Instagram

Vi glæder os til at høre om dine rejsedrømme!

Kontakt os

Send os dine spørgsmål og vi kontakter dig indenfor den førstkommende hverdag.