Vind 10.000 kr. til en rejse

Deltag i lodtrækningen og få samtidigt gode tilbud på rejser på mail ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev herunder. Vi trækker lod blandt alle vores nyhedsbrevsmodtagere 4 gange om året.
Vindere offentliggøres herunder og på vores Facebook hvert kvartal !

Tidligere vindere
1. december 2022 - Stinna Rask Andersen
1. april 2023 - Arvid Hans Prehn
1. juli 2023 - Ann-Sofie Biilmann
1. oktober 2023 - Olga Markou
1. januar 2024 - Gitte K. Jensen


Næste udtrækning:
1. april 2024 -

Tilmeld nyhedsbrevet

Konkurrencebetingelser

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig Elcano Travels nyhedsbrev. Der bliver trukket en vinder af et gavekort på 10.000 kr. pr. kvartal. Vinderen vil blive kontaktet personligt samt offentliggjort på Facebook og denne side. 

Vinderen kan benytte gavekortet til alle oversøiske pakkerejser. Det vil sige hvor vi står for flybilletter og ophold. Derudover kan vi også hjælpe med eventuelle ønsker til yderligere transporter, oplevelser og udflugter. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til en anden person.

Hvem er Elcano Travel?

Vi er en del af det 100% danskejede Aligned Group, der i mange år har lavet rejser gennem Caddie Golfrejser og Skiferie.dk, og med Elcano Travel, som er seneste skud på stammen, kan vi nu også tilbyde vores glade rejsende spændende rundrejser til hele Verden. 

Læs meget mere om Elcano Travel under om os

Følg Elcano Travel på Instagram

Følg med på Elcano Travels Instagram og bliv inspireret til dit næste eventyr. Du vil samtidig også få opdateringer fra vores rejsemål, spændende nyheder og gode tilbud.

Se alle vores spændende rejser

Elcano Travel tilbyder et bredt udvalg af eksotiske badeferier og eventyrlige rundrejser til hele verden. Se det store udvalg af af rejser eller kontakt en af vores erfarne rejsekonsulenter for et gratis og uforpligtende tilbud.

Følg Elcano Travel på Facebook

'Like' eller følg Elcano Travel på Facebook og bliv opdateret med gode tilbud og kampagner samt nyheder fra vores rejsemål og generel inspiration til din næste rejse.