Tilmeld nyhedsbrevet og vind gavekort til Thailand på kr. 10.000,-

Deltag i lodtrækningen og få samtidigt gode tilbud på rejser på mail, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her på siden. Vindere offentliggøres herunder, i vores nyhedsbrev og på vores Facebook hvert kvartal !

Tidligere vindere
1. december 2022 - Stinna Rask Andersen
1. april 2023 -
1. juli 2023 -
1. oktober 2023 -
1. januar 2023 -
 

Du deltager på disse betingelser

Jeg vil gerne modtage Elcano Travels nyhedsbrev på e-mail med tilbud på rejser, generel info og nyheder fra vores destinationer. For at kunne registrere tilmeldingen og sende nyhedsbrevet, gemmes oplysningerne, som skal bruges til at dokumentere dit samtykke. Se persondatapolitikken her. Du kan til enhver tid, trække dit samtykke tilbage ved at framelde nyhedsbrevet.

Hvem er Elcano Travel?

Vi har i mange år lavet Europa rejser gennem Dansk Bilferie og Friferie, og med Elcano Travel, som er seneste skud på stammen, kan vi nu også tilbyde vores glade rejsende spændende rundrejser til hele Verden. 

Læs meget mere om Elcano Travel under om os

Se alle vores spændende rejser

Elcano Travel tilbyder et bredt udvalg af eksotiske badeferier og eventyrlige rundrejser til hele verden. Se det store udvalg af af rejser eller kontakt en af vores erfarne rejsekonsulenter for et gratis og uforpligtende tilbud.