Dubais centrum og base for mange rejsende

I den moderne bydel Dubai Downtown finder du mange af de seværdigheder de fleste forbinder med Dubai. Her er der gigantiske shoppingcentre, vilde skyskraber og verdens højeste bygning Burj Khalifa. Downtown er på mange måder Dubai polerede og glamourøse ansigt ud ad til, og det er billeder herfra du vil finde som de første ved en hurtig søgning på Dubai. Mange rejsende bruger Downtown som base på rejsen til Dubai. Her bor du i hjertet af byen med forholdsvis let adgang til spisesteder, shopping, seværdigheder og strandene. Dubais imponerende centrum med de mange moderne bygninger og skyskraber er beregnet til at have kostet omkring 20 milliarder USD at konstruere. Byggeprojektet har stået på i flere år, og der bliver stadig tilføjet nye skyskrabere. Det er en helt særlig oplevelse at gå rundt i Downtown mellem de tårnhøje bygningsværker.
Billeder fra Downtown
Hvorfor skal jeg besøge Downtown?

Mange rejsende bruger Downtown som base for deres tur til Dubai, blandt andet på grund af den superpraktiske og centrale beliggenhed, hvorfra alle byens seværdigheder, spisesteder og oplevelser er forholdsvist lettilgængelige.

Aktiviteter og seværdigheder i Downtown


Burj Khalifa
I Downtown ligger verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Med en højde på 828 meter får du en helt fantastisk udsigt fra toppen af bygningen. Det siges at det har kostet omkring 1,5 milliarder USD at bygge Burj Khalifa.

Dubai Mall
Endnu et højdepunkt I Downtown, verdens største og måske mest besøgte shoppingcenter, Dubai Mall. Her kan du besøge mere end 1000 butikker, en skøjtebane og et akvarium.

Souk al Bahar
Souk al Bahar er et spændende besøg for de fleste rejsende. Med hyggelige små butikker er den opbygget som en traditionel arabisk souk, hvor der også er et lille supermarked.

Dubai Fountain
Foran Burj Khalifa er der lavet en kunstig sø, hvor du også kan se springvandet, Dubai Fountain. Dette er ligeledes det største springvand i verden. Om aftenen oplyses det med farvestrålende lys og er et utrolig smukt syn og meget som det man finder i Las Vegas i USA.

Dubai Opera
Dubai Opera ligger I Downtown Dubai og er et skønt sted at besøge, hvis du trænger til fordybelse og store musikalske oplevelser. Her har mange anerkendte musikere optrådt. Måske der kommer en af dine favoritter, mens du besøger Dubai?

Det skal du opleve i Downtown
  • Udsigten fra Burj Khalifa
  • Springvandet ved Burj Khalifa om aftenen
  • Dubai Mall Shopping Center
  • Gåtur mellem de mange tårnhøje bygninger i Downtown
  • Et besøg på en af de mange cafeér eller restaranter der er kendt for deres enestående udsigt

background graphic