Spændende historie og moderne arkitektur

Mellemøsten er en fascinerende blanding af fortid og fremtid. Her kan du opleve nogle af verdens højeste skyskrabere, farverigt natteliv, glamourøse strande og ekstravagant shopping. Du kan dog også sove under en teltdug i ørkenen, besøge traditionsrige moskeer og opleve den arabiske imødekommenhed hvor end du rejser hen i Mellemøsten. Mellemøsten byder på mange magiske feriedestinationer, hvor også naturen har meget at byde på i form af fantastiske kyststrækninger, geografiske vidundere og spændende variationer mellem landene.
Læs mere her
Klima og sæson

I månederne maj til oktober kan du forvente høje grader i Mellemøsten, hvor temperaturen gerne ligger omkring 40 grader, og du kan forvente 10-11 soltimer om dagen. I november til marts vil du opleve noget mildere temperaturer beliggende på omkring 22-27 grader, og 10-15 grader om natten.

Mellemøsten er et oplagt feriemål året rundt. Alt efter hvad du ønsker at foretage dig på din ferie, kan sommermånederne dog være meget varme, og en periode hvor det måske er rarest at opholde sig i en pool eller ved stranden, hvilket der også er rig mulighed for når du rejser til Mellemøsten.

Det bedste af to verdener

Mellemøsten er i sandhed en feriedestination fyldt med skønne kontraster. Bo på udsøgte luksushoteller i storbyens travlhed den ene dag, og overnat i telt i ørken omgivet af sand og ro den næste. Glinsende shopping centre med dyre mærkevarer og travle souq’er hvor du prutter om prisen. Nogle af verdens højeste og moderne skyskrabere og smukke bjerglandskaber. Skal din næste ferie gå til Mellemøsten er du sikker på at vende hjem med bagagen fuld af nye oplevelser. Hos Elcano Travel kan vi hjælpe dig med at planlægge præcis den rejse til Mellemøsten du drømmer om.

Elcano Travels anbefalinger til Mellemøsten
  • Oplev Palm Jumeirah, den første menneskeskabte ø, formet som et palmetræ. Øen er hjemsted for adskillige luksushoteller.
  • Tag på ørkensafari i Abu Dhabis sandbanker.
  • Besøg Sultan Qaboos Moske i Muscat, Oman, et storslået eksempel på moderne islamisk arkitektur.
  • Gå på opdagelse i det arabiske køkken, særligt skal du prøve en kebab eller kibbeh.
  • Sejl en tur på floden i Dubai ombord på en traditionel dhow.
  • Shop løs i moderne shopping centre eller traditionelle souq’er.
  • Tag til Dubai og oplev verdens højeste bygning Burj Khalifa
  • Nyd solen og vandet ved en af de mange smukke strande
background graphic