Den berømte palmeø, fyldt med luksushoteller

Palm Jumeirah er den kunstigt lavede palmeformede ø, som mange kender fra billeder af Dubai. Øen er hjem for mange af Dubais rigtig fine og dyre hoteller, og flere berømtheder har købt luksusvillaer og lejligheder på øen. Palm Jumeirah er en af verdens største kunstige øer. Stammen er omkring 2 km lang, med 17 blade, hvor der ligger adskillige villaer, huse og hoteller.
Billeder fra Palm Jumeirah
Hvorfor skal jeg besøge Palm Jumeirah?

Palm Jumeirah er et overvældende syn og en oplevelse du ikke finder mage andre steder. Selvom du måske ikke bor på øen, er det bestemt værd at se den. Her kan du få en smag af Dubai luksus, prøve forskellige udendørs aktiviteter og nyde nogle helt fantastiske solnedgange over den arabiske golf.

Det er en god ide at være opmærksom på at priserne er markant højere på Palm Jumeirah, end mange andre steder i Dubai, hvilke holder mange rejsende fra at bo på selve øen.

Aktiviteter og seværdigheder i Palm Jumeirah

Aquaventure Waterpark
Måske det mest populære badeland i hele Mellemøsten. Aquaventure Waterpark ligger på tippen af Palm Jumeirah og spreder sig over hele 17 hektarer. Her er der masser af sjov og underholdning for hele familien, både i form af vandplaskeri til de mindste og adrenalinsusende rutsjebaner til dem der er større. Der er blandt andet rutsjebanen, Leap of Faith, der fører dig igennem et bassin med hajer. Det er en af de mest berømte forlystelser i parken.


Dubai Marina Mall
Hvis du gerne vil shoppe, mens du er på Palm Jumeirah, skal du besøge Dubai Marina Mall. Her er der omkring 140 forskellige butikker, spredt over fire etager.


Dubai Marina Spisesteder
Omkring Dubai Marina finder du et stort udvalg af forskellige restauranter, hvor du kan smage nogle af Dubai lækre specialiteter, samt nyde gastronomi fra hele verden. Her er bestemt noget for en hver smag.


Private Strande
Palm Jumeirah er bygget på en sandbanke, og der er derfor flere forskellige strande rundt på hele øen. Mange af strandene er private og kræver derfor et gebyr for at du kan opholde dig der. Til gengæld er de ofte yders velfaciliterede med toiletter, brusere, liggestole, spisesteder og meget mere.

Det skal du opleve i Palm Jumeirah
  • Spise middag på Dubai Marina
  • Opleve Palm Jumeirah oppefra i et faldskærmsudspring
  • Spotte delfiner eller søløver langs kysten
  • Bade ved luksuriøse privatstrande
  • Shoppe i Dubai Marina Mall
  • Prøve vilde vandrutsjebaner i Aquaventure Waterpark
background graphic