Fantastisk kyststrækning og mange muligheder

Jumeirah er en oplagt destination hvis du søger en dejlig strandferie og til gode penge. Området ligger ud til kysten, hvor stranden hedder, La Mer. Her finder du gode hoteller til billige penge, enten direkte på stranden eller ikke så langt derfra. La Mer er en af de rigtig gode strande i Dubai, og ud over plads til afslapning, byder stranden også på et stort udvalg af sjove vandsportsaktiviteter. I området er der også mange forskellige restauranter og spisesteder med mad fra hele verden. Derudover er der selvfølgelig også gode muligheder for at gå på indkøb. Vi anbefaler især Jumeirah og La Mer stranden til den gode familieferie.
Billeder fra Jumeirah
Hvorfor skal jeg besøge Jumeirah?

Der er mange gode grunde til at besøge Jumeirah. Og stranden, La Mer, er bestemt en af de vigtigste. Derudover er der mange gode faciliteter i området, som spisesteder og butikker, så du kan nemt få en afslappende og luksuriøs ferie ved Jumeirah.

Aktiviteter og seværdigheder i Jumeirah


Stranden - La Mer
Nyd afslappet sjov på La Mer, Dubais nye trendy strand. Udforsk de travle baggader, forkæl børnene med actionfyldt sjov, eller læn dig tilbage på stranden og nyd solens varme stråler.

Laguna Waterpark
En af de populære badelande i Emiraterne er Laguna Waterpark, der ligger på halvøen The Wharf ved stranden La Mer. Her er forlystelser og masser af sjov og underholdning for hele familien.

Promenaden
Promenaden der løber langs La Mer er et skønt sted til en gåtur, eller hvis du leder efter et hyggeligt sted at spise. Her er der mange forskellige spisesteder, små designerbutikker og fine cafeer.

Burj Khalifa
Med en kortere køretur fra Jumeirah og La Mer når du Burj Khalifa, den højeste bygning i verden. Her kan du tage en tur hele vejen i himlen , og nyde den spektakulære udsigt over byen.

Det skal du opleve i Jumeirah
  • Jumeirah Moske
  • Stranden - La Mer
  • Laguna Waterpark
background graphic